Search Results for psychology

Displaying search results for psychology.

  • Financial Psychology: Dibalik Booming Bisnis Batu Akik by: @Strategi_Bisnis

    Btw, ilmu financial psychology atau disbut jg behavioral economics baru muncul di thn 80an. #FinancialPsychologyMau share ilmu ttg financial psychology, dg contoh kasus yg lagi hangat : booming bisnis batu akik. Ilmu serius dg contoh yg membumi.Pioner ilmu financial psychology adlh daniel kahneman. Psikolog pertama yg memenangkan hadiah nobel ekonomi di tahun 2002.Setahun lalu, kami pernah kultuit tema2 ttg financial psychology : ttg loss aversion trap, confirmation bias, dan opportunity lost... Read More
    3587pv 30 7 21/01/2015 11:25:12 WIB
  • #INtroduction to #psychology

    #psychology#psychology#psychology#Psychology#psychology#psychology#psychology#psychology#psychology#psychology Read More
    918pv 4 02/09/2012 13:55:58 WIB
  • When Psychology Students Tweet...

    #psychology#psychology" Psychology class withPsychology Class. #Weird.!!!Watching a video in psychology #templeruntimeIT'S OFFICIAL IM ADOPTING #psychologyIm on the HARD psychology class.#psychology #of #art #worstclassever" Yup, I'm in a psychology class.This psychology class is kicking my butt :( Read More
    5740pv 83 9 16/06/2011 22:41:47 WIB
  • The Psychology of Lying

    The psychology of lying. (1)The psychology of lying. (2)The psychology of lying. (3)The psychology of lying. (4) Read More
    733pv 2 19/05/2014 21:33:05 WIB
  • Folk Psychology & Social Science

    inilah tantangan psikologi, gimana menjadikan folk psychology ini jadi pure science psychology.nah,penjelasan menggunakan common sense inilah yang disebut dengan Folk Psychologydengan pure dan science psychology lah kita bisa menjelaskan dgn tepat, memprediksi dgn optimal dan mengontrol dgn penuh manfaatso, folk psychology dengan common-sense-nya mungkin tampak bisa menjelaskn fenomena sosial disekeliling kita.. tp social science is a must Read More
    902pv 12 12/10/2012 21:47:45 WIB
  • #MidnightTalk Psychology, Love, and Relationship

    psychology, love and relationships.. Haha.. Pas kan malam mingguTentunya dengn tema kita ya: love, psychology, relationship. #MidnightTalk :)Okee mari dipersilahkan utk teman2 yg mau bertanya ttg tema #MidnightTalk malam ini: Psychology, Love, and Relationship :Dhahahaa boleh-boleh. jadi topik kita malam ini bertemakan: Psychology, Love, and Relationship yaa :D kita pake hashtag #midnighttalk Read More
    1130pv 13 10 27/04/2014 01:25:49 WIB
  • Financial Psychology: Fenomena Akik, Rame-Rame Mjd Goblok by @Strategi_Bisnis

    Btw, ilmu financial psychology atau disbut jg behavioral economics baru muncul di thn 80an. #FinancialPsychologyMau share ilmu ttg financial psychology, dg contoh kasus yg lagi hangat : booming bisnis batu akik. Ilmu serius dg contoh yg membumi.Pioner ilmu financial psychology adlh daniel kahneman. Psikolog pertama yg memenangkan hadiah nobel ekonomi di tahun 2002.Setahun lalu, kami pernah kultuit tema2 ttg financial psychology : ttg loss aversion trap, confirmation bias, dan opportunity lost... Read More
    4721pv 14 23 19/01/2015 09:37:09 WIB
  • AP Psych Review - Questions and Answers

    AP Psychology students: check out this hastag #appsychreview to ask questions related to the AP Psychology examwhat is Skinners most promising contribution to psychology #appsychreviewTeaching High School Psychology: More AP Psych Review Videos: #appsychreviewConcise review of some classic social psychology studies: #appsychreviewLeon Festinger: huge name in psychology. Developed the theory of Cognitive Dissonance: #APpsychreviewRT (corrected link) #appsychreview When you need a break from st... Read More
    4722pv 38 1 18/04/2012 00:01:08 WIB
  • AP Psych 2012 Exam Results

    But now many psychology professors see the value of the AP Psychology free-response section, a section we really think is essential.Weak performance, overall, on the 2 AP Psychology free-response q's: 16% earned 0 points on Q1, and 12% earned 0 on Q2:AP Psychology results are in, very similar to last year. Overall: superb multiple-choice scores, poor free-response results.2012 AP Psychology Scores: 20.5%=5; 26.1%=4; 19.5%=3; 13.6%=2; 20.3%=1. These may shift slightly as late exams are scored.One ... Read More
    1961pv 5 1 14/06/2012 00:41:10 WIB
  • Public Spaces (Psychology Summit 2015)

    Through Psychology SUMMIT, we hope we can increase people's awareness to urban issues such as public spaces, so that we all can Read More
    806pv 7 2 28/06/2015 18:40:35 WIB
  • Psychology first Aid

    842pv 3 10/02/2013 00:09:24 WIB
  • #ScaryStory Floor 7th Psychology by MahasiswaYAI

    #ScaryStory on Floor 7th Psychology. Based on true Story Mahasiswa Psikologi angkatan 05' . yg mau nyimak sumbangan RT nya plis. ☺ Read More
    906pv 4 10/10/2013 18:40:39 WIB
  • PSIAR "Psychology and the Digital World: You are the center of the game now!"

    Biro Kewirausahaan BEM Psikologi UI 2015 mempersembahkan "Psychology and Digital World: You are the center of the game now!" Read More
    932pv 12 2 03/05/2015 20:10:45 WIB
  • Psychology of Imitation | Kampanyemu Bisa Jadi Bumerang

    Dlm ilmu perilaku, ada dikenal istilah psychology of imitation : orang mudah meniru perilaku orang lain. Read More
    585pv 23/06/2013 13:44:38 WIB
  • recognizing anger and happines in men & women

    penelitian Becker ini tergolong pd studi evolutionary psychology,lbh spesifiknya emotion recognitiondan hasilnya ya kata Becker itu tadi.. msh banyak riset lain terkait evolutionary psychology..atau coba aja cr mbah-nya mas Douglas Kenrickmasih banyak riset terkait evolutionary psychology lain."misalnya nih, mengapa perempuan lebih suka sama lelaki yang lebih tua atau mapan?" Read More
    979pv 4 15/02/2013 19:48:37 WIB
  • Nasib Ilmu Psikologi di Masa Depan

    💀The Death of Psychology?💀 - a thread on psychology's stance in the future -The death of Psychology? Lah emang kapan dia alive. 😂 nice perspective.This is the death of "psyche" in psychology.. And it change how human view the world..This discussion is heavily focused on clinical psychology (not industrial or social). 2.So, I think the death of psychology yang dihubungkan ke masalah DSM ini, agak misleading.Hal ini yang menurut saya bisa menjadi death of psychology, bukan kritik terha... Read More
    341pv 27/07/2019 11:07:49 WIB
  • Definition NLP "Neuro Linguistic Programming" (FAQ)

    In , we currently use PSYCHOLOGY rather than Programming.#NLP is an integration of several disciplines including neurology, psychology, linguistics, cybernetics, and systems theory.We do this because the word Psychology comes from the word “psyche” meaning “Spirit” and “ology”, the “study of systems.” #NLP Read More
    1020pv 2 06/09/2012 21:54:56 WIB
  • #edchatie 253

    In 3 hours time on tonight's on #edchatie with special guest we discuss the most effective learning strategies from cognitive psychology andWelcome to tonight's #edchatie discussion on "The most effective learning strategies from cognitive psychology and ways to implement them inListening to the cognitive psychology dimension of teaching tonight with plans to take best ideas back into my third level LIT classrooms.A1: The two learning principles from Cognitive Psychology that has the most res... Read More
    633pv 1 11/04/2018 14:04:44 WIB
  • #kalideres ala psisos tahun lalu

    Where will justice be found in light of psychology? #kalideresIn light of social psychology, these questions of 'who' are ever more salient. And its answers, ambiguous. #kalideresThen what follows the blameless case is the implication: in light of psychology, there cannot be vindictive justice. #kalideres Read More
    645pv 2 1 10/04/2013 00:08:15 WIB
  • Buku-buku Aneh #JustShare

    Buku pertama dan awal serius menjadi penulis adalah "Academic Psychology Revolution"-APR ---> #ShareBukuSo buat kamu mhsw Psi Unisba high recommended baca & praktekkan buku ini-Academic Psychology Revolution #ShareBuku"Academic Psychology Revolution" juga menyajikan "how to" mendapatkan nilai tanpa belajar (maklum sy malas belajar) #ShareBuku Read More
    781pv 2 20/12/2012 11:51:56 WIB
  • Beberapa Hal Yg Membuat Otak Lebih Kreatif by @strategi_bisnis

    Lebih tokcer| Psychology TodayOrang yg rajin olahraga terbukti otaknya lebih fresh dan kreatif | Psychology Today Read More
    723pv 1 07/07/2014 07:17:28 WIB
  • Seeing the Future: Daryl Bem's Precognition Theory

    Cornell Psychology Paper - "Future is leaking into the present" viaCornell psychology professor says that time might 'leak' forwards and backwards in our perception: Read More
    2506pv 3 05/01/2011 17:27:10 WIB
  • #WebPsy

    baiklah, seri pertama ttg Website Psychology sampai di sini dulu ya. 1. Typography 2. Whitespace #WebPsysepertinya sudah lama tidak kultwit, skrg saya mau bahas sedikit tentang Website Psychology. Ada yg tertarik? bantu RT ya :) Read More
    661pv 6 28/09/2012 19:56:02 WIB
  • influence

    Judulnya Influence: The Psychology of PersuasionInfluence: The Psychology of Persuasion, karangan Dr. Robert Cialdini. Isinya tentang 6 Kunci Persuasi, mau tau?#INFLUENCE, 6 Kunci Prinsip Persuasi, disadur dari buku Influence: The Psychology of Persuasion, Dr. Robert B. Cialdini. Read More
    774pv 5 13/10/2012 00:16:54 WIB
  • Sampai Disorot Media Luar Negeri, Psikolog Katakan Prabowo Kemungkinan Mengalami Gejala ..

    A psychology expert says he might have ‘delusions of grandeur’ and worries Prabowo’s supporters could be inspired to protest against the result Read More
    6677pv 20/04/2019 18:05:43 WIB
1 ・・ 15 Next
Login and hide ads.
Login and hide ads.