1
@asil @asil
@lalitia #marimembaca travel magazines are my bedtime stories ;) currently reading Turkey's Next Frontier on Afar magazine.
@Lalitia
.@PH7S bau dr kertasnya itu jg yg bikin hardcopy (buku) lebih nikmat dibaca dr e-book :D #marimembaca
@Lalitia
RT @PH7S: lalitia Personally, I still like the act of flipping pages and having a physical copy of my fave book. #marimembaca
@Lalitia
#marimembaca :D RT @amie_easy: lalitia Love Jalaludin Rumi, too,.. ^^
@Lalitia
oh ya #marimembaca ini bukan cuma buku, krn yg dibudayakan bacanya.. bukan bukunya. but i do prefer books than all other kinds of reading :D
apsariamalia @amaliapsari
Hhahaha RT @dhes31: #marimembaca tidak bertahan lama, karna emang belom banyak baca modul *sigh*
@Lalitia
RT @skypeunite: di siaran minggu depan @kanghelmi juga akan memberikan hadiah berupa buku loh #marimembaca
Willy Irawan @willyirawan
RT @skypeunite: di siaran minggu depan @kanghelmi juga akan memberikan hadiah berupa buku loh #marimembaca
SkypeUnite @skypeunite
di siaran minggu depan @kanghelmi juga akan memberikan hadiah berupa buku loh #marimembaca
@Lalitia
last quote for tonight: Let the beauty we love be what we do. | Jelaluddin Rumi #marimembaca :)
David Irianto @tygerd
RT @Lalitia: Nothing of me is original. I am the combined effort of everyone I've ever known. | Chuck Palahniuk - Invisible Monsters #marimembaca
@Lalitia
jd inget pesenan sesama penggila buku di ELLE & ELLE Decor Indo pas black friday lalu XD http://yfrog.com/h2kb2umj #marimembaca
@Lalitia
.@PH7S sekarang lagi baca Ken Kesey - Dharma Bums :D #marimembaca
@Lalitia
#marimembaca g hrs buku g ada gambarnya kl mau asah otak.. cthnya pop up book Peter Pan karya Robert Sabuda ini :D http://yfrog.com/h4j1srj
@Lalitia
oh how i love having questions abt #marimembaca!! keep em coming :D
@Lalitia
.@PH7S so many fave authors! :)) to name a few: JD Salinger, Jelaluddin Rumi, Arswendo A., Jhumpa Lahiri, C. Palahniuk #marimembaca
@Lalitia
love this bot! LOL #marimembaca RT @IAmJacksBot: You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
@Lalitia
ihiy! :* RT @dhes31: kaya nya mesti dicatet nih rekomendasi buku di #marimembaca :). oke banget deh setiap tweet @lalitia ttg #marimembaca
@Lalitia
Nothing of me is original. I am the combined effort of everyone I've ever known. | Chuck Palahniuk - Invisible Monsters #marimembaca
@Lalitia
@dhes31 ayo dong kamu berbagi juga soal baca :) dr kmrn2 byk buku2 lho ntr pas hari buku sedunia aku kumpulin tweets #marimembaca-nya :D
@Lalitia
It's only after you've lost everything that you're free to do anything | C. Palahniuk - Fight Club #marimembaca
@Lalitia
You know how they say you only hurt the ones you love? Well, it works both ways | Chuck Palahniuk - Fight Club #marimembaca
@Lalitia
kalau gitu mau intip2 buku Fight Club karya Chuck Palahniuk.. seinget saya byk kutipan bagus dr sini #marimembaca
@Lalitia
khatam baca The Lover, #marimembaca buku lain!!
@Lalitia
...but I think you're more beautiful now than then, rather than your face as a young woman | M. Duras - The Lover #marimembaca
Load Remaining (78)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.