0
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
1/Marhaban ya romadhon # Marhaban Syahroshiyam Marhaban SyahrolQur'an # Marhaban Syahrol ghufron#syiir ramadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
2.Wulan Romadhon wulan suci # Wulan ibadah wulan ngabekti Bekti maring ALLAH Kang suci # Kang moho pirso tur ngudaneni#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
3/Wulan romadhon wulan barokah#Wulane mbasuh wulane ngumbah Ngumbah duso kang sampun khatah#Ngemis ngapuro maring Gusti ALLAH#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
4/ Awal romadhon iku rohmah # Tengah tengah iku maghfiroh Akhir romadhon iku merdeko # Merdeko sangking sikso neroko#syiir ramadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
5/Milo dulur kito sedoyo # Monggo sareng ninda'ake poso Poso rogo poso jiwo # Supoyo pantes manjing suargo#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
6/Akeh wong poso mung ora mangan # Ora ngumbeh wektu awan Nyawang tivi karo rasan rasan # Omong goroh sek terus jalan#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
7/Ono sing poso mung mindah mangan # Isuk-isuk wes blonjo panganan Tuku buah tuku jajan # Nganti koyo' bakul janganan#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
8/Ono sing poso malah pacaran # Alasane jalan jalan Mari subuh gak wiridan # Tiba'e WUALAH wes semayanan#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
9/Ono maneh seng es-em-esan # Tilpun tilpunan chating chatingan Kabeh iku ngerusak ganjaran # Malah dusane ra ketulungan#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
10/ Wulan romadon wulan suci # Mulo ojo nganti dikotori Sak mestine diisi ngaji # Nderes Quran kitab kang suci#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
11/Ugo ojo nganti lali # Shodaqohe ayo ditambahi Sholat teraweh sholat wengi # Sholat jamaah ayo ditekani#syiirRamadhan
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf
12/Mugi ALLAH mitulungi # Kanggeh poso lan sholat wengi Njungkung ibadah ing wulan suci # Ugi ngaji mberseni ati#syiirRamadhan

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.