Syiir Ramadhan oleh Habibana @abubakarsegaf

Chirpified
0
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

1/Marhaban ya romadhon # Marhaban Syahroshiyam Marhaban SyahrolQur'an # Marhaban Syahrol ghufron#syiir ramadhan

14/07/2013 01:36:54 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

2.Wulan Romadhon wulan suci # Wulan ibadah wulan ngabekti Bekti maring ALLAH Kang suci # Kang moho pirso tur ngudaneni#syiirRamadhan

14/07/2013 01:37:48 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

3/Wulan romadhon wulan barokah#Wulane mbasuh wulane ngumbah Ngumbah duso kang sampun khatah#Ngemis ngapuro maring Gusti ALLAH#syiirRamadhan

14/07/2013 01:40:34 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

4/ Awal romadhon iku rohmah # Tengah tengah iku maghfiroh Akhir romadhon iku merdeko # Merdeko sangking sikso neroko#syiir ramadhan

14/07/2013 01:41:42 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

5/Milo dulur kito sedoyo # Monggo sareng ninda'ake poso Poso rogo poso jiwo # Supoyo pantes manjing suargo#syiirRamadhan

14/07/2013 01:42:28 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

6/Akeh wong poso mung ora mangan # Ora ngumbeh wektu awan Nyawang tivi karo rasan rasan # Omong goroh sek terus jalan#syiirRamadhan

14/07/2013 01:43:26 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

7/Ono sing poso mung mindah mangan # Isuk-isuk wes blonjo panganan Tuku buah tuku jajan # Nganti koyo' bakul janganan#syiirRamadhan

14/07/2013 01:45:34 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

8/Ono sing poso malah pacaran # Alasane jalan jalan Mari subuh gak wiridan # Tiba'e WUALAH wes semayanan#syiirRamadhan

14/07/2013 01:46:29 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

9/Ono maneh seng es-em-esan # Tilpun tilpunan chating chatingan Kabeh iku ngerusak ganjaran # Malah dusane ra ketulungan#syiirRamadhan

14/07/2013 01:47:13 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

10/ Wulan romadon wulan suci # Mulo ojo nganti dikotori Sak mestine diisi ngaji # Nderes Quran kitab kang suci#syiirRamadhan

14/07/2013 01:47:46 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

11/Ugo ojo nganti lali # Shodaqohe ayo ditambahi Sholat teraweh sholat wengi # Sholat jamaah ayo ditekani#syiirRamadhan

14/07/2013 01:48:57 WIB
Abubakar Assegaf @abubakarsegaf

12/Mugi ALLAH mitulungi # Kanggeh poso lan sholat wengi Njungkung ibadah ing wulan suci # Ugi ngaji mberseni ati#syiirRamadhan

14/07/2013 01:49:34 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!