Resepi Biskut Raya Sedap

Alhamdulillah syawal sudah semakin hampir. Ramai yang sibuk untuk mencari Resepi Biskut Raya Sedap http://profhariz.com/resepi-buat-duit-dengan-biskut-raya-2013/ inshaAllah di sana boleh dijadikan rujukan untuk panduan Biskut Raya 2013. Selain itu, disana juga ada menyediakan bagaimana untuk mulakan bisnes biskut raya sempena raya yang sudah semakin hampir dan menjadi pemintaan
biskut raya resepi
0
Bayah @syarulbariyah
Hr ni bawu dpt tester biskut raya,
OfficialDL @Dominasi_Lelaki
Sedang pack biskut raya! Mai kalau ade yg nak tempah
@EngkxSarax_
"@AzlinaIsa: Biskut wajib ada time raya tu :'/"
Naa 🌸 @AzlinaIsa
Biskut wajib ada time raya tu :'/
AbdRahman Khairuddin @iniManMan
time2 ni la bila buka fb / twitter, mula la tayang makanan biskut raya pe smua utk tempahan, tgk gambar pon da menguji taw! ahaha
g @JIe_AHmaD_
"@ellyrosemi: Pernah sekali jer baked biskut raya.Semua berjaya...........masuk dalam tong sampah" sad life
bloom @ellyyilyana
Pernah sekali jer baked biskut raya.Semua berjaya...........masuk dalam tong sampah
shamex  @amirulshamer
"@F00DP0RN: Choc Chip Cookies #F00DP0RN http://t.co/A6JGxmo7Yt"serius sedap. Boleh tempat utk biskut raya :D
Expand pic
bloom @ellyyilyana
Kalau nk lebih terasa bulan ramadhan tgok show mskan yg buat biskut raya ehe
Nur Fairuz @fiverose_3d
Baru sehari puasa dh berderet rancangan tv ttg resipi biskut raya..mantap..
♥eka.anakpakman♥ @ekaanakpakman
Harap2 Sabtu ni dapat tau dah order biskut raya utk tahun ni..
BellaIbrhm_ @bellaaOhh
Kawan-kawan sapa minat nak beli biskut raya coklat cip dan biskut m&m tanya je gua okey..kuikui
HAMN @ieekkafieqa
@AlynHobbit haa tahun ni aku raya sebulan aku buat kuih konfleks biskut coklat popia kecik nyummnyumm lapaarrrr -.-"
FAW! ❤ @Fateihah
Mai tengah mengila google resipi biskut raya. Hahaha
jajabean @ijaaaa1
Saya bercita-cita menukar nickname twitter kepada *biskut batang buruk* .. Hoho.. Amik mood raya :3
louıɐzlnɹıɐz @zairulism
11/7 - Putu Bambu & Tauhu Anora 18/7 - Asam Pedas Muar 25/7 - KFC 1/8 - Biskut Raya + Cenderahati Raya Tq Bank Pembangunan :)
@rynzaheera
Pertengahan puasa nanti nak tolong umi buat biskut raya. Sambil tolong sambil hinggap dalam mulut. Eh? xD
Yassszreena @azzrnna
@nadiahanif1 hehe thankyouuuuu. Duduk rumah sila buat biskut raya k.
Nor Azira Hanani @norazirahanani
@FamilieAbdWahab mcm tak buat je.. (-.-) hiihihi... Puan emak dah banyak order biskut raya dah..
Septiani™ @EtikaSeptianii
Kesian bambam sahur makan biskut je. cukup sebulan puasa raya nanti mesti slim je.
فاهيمه @cimaaaa
Yeayy, tk sabar nak makan lemang & rendang ayam tok buat, mkan biskut raya, lain lain lg. Tpi persoalannya, adakah kita sempat utk smua itu?
Yayah Soh @hidayahcs
Tahun ni pakat beli biskut raya tunjuk je.Pergi kedai tunjuk nak yang mana bawak balik.
4 @4rah__
Now, tengah tolong ibu buat biskut raya. Mueheheh (>^ω^<)
Load Remaining (16)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.