Resepi Biskut Raya Sedap

Alhamdulillah syawal sudah semakin hampir. Ramai yang sibuk untuk mencari Resepi Biskut Raya Sedap http://profhariz.com/resepi-buat-duit-dengan-biskut-raya-2013/ inshaAllah di sana boleh dijadikan rujukan untuk panduan Biskut Raya 2013. Selain itu, disana juga ada menyediakan bagaimana untuk mulakan bisnes biskut raya sempena raya yang sudah semakin hampir dan menjadi pemintaan
0
OfficialDL @Dominasi_Lelaki

Sedang pack biskut raya! Mai kalau ade yg nak tempah

10/07/2013 14:14:52 WIB
@EngkxSarax_

"@AzlinaIsa: Biskut wajib ada time raya tu :'/"

10/07/2013 14:13:15 WIB
Naa 🌸 @AzlinaIsa

Biskut wajib ada time raya tu :'/

10/07/2013 14:10:50 WIB
Abdul Rahman @abdrahman_k

time2 ni la bila buka fb / twitter, mula la tayang makanan biskut raya pe smua utk tempahan, tgk gambar pon da menguji taw! ahaha

10/07/2013 14:06:54 WIB
g jual extended skirt @JIe_AHmaD_

"@ellyrosemi: Pernah sekali jer baked biskut raya.Semua berjaya...........masuk dalam tong sampah" sad life

10/07/2013 14:06:46 WIB
bloom @ellyyilyana

Pernah sekali jer baked biskut raya.Semua berjaya...........masuk dalam tong sampah

10/07/2013 14:05:45 WIB
shamex  @amirulshamer

"@F00DP0RN: Choc Chip Cookies #F00DP0RN http://t.co/A6JGxmo7Yt"serius sedap. Boleh tempat utk biskut raya :D

10/07/2013 14:03:13 WIB
Expand pic
bloom @ellyyilyana

Kalau nk lebih terasa bulan ramadhan tgok show mskan yg buat biskut raya ehe

10/07/2013 14:03:11 WIB
Nur Fairuz @fiverose_3d

Baru sehari puasa dh berderet rancangan tv ttg resipi biskut raya..mantap..

10/07/2013 14:02:24 WIB
♥eka.anakpakman♥ @ekaanakpakman

Harap2 Sabtu ni dapat tau dah order biskut raya utk tahun ni..

10/07/2013 13:57:28 WIB
Bella 🇲🇾 @bellaaibrhm

Kawan-kawan sapa minat nak beli biskut raya coklat cip dan biskut m&m tanya je gua okey..kuikui

10/07/2013 13:55:30 WIB
HAMN @ieekkafieqa

@AlynHobbit haa tahun ni aku raya sebulan aku buat kuih konfleks biskut coklat popia kecik nyummnyumm lapaarrrr -.-"

10/07/2013 13:54:17 WIB
FAW! ❤ @Fateihah

Mai tengah mengila google resipi biskut raya. Hahaha

10/07/2013 13:52:15 WIB
jajabean @ijaaaa1

Saya bercita-cita menukar nickname twitter kepada *biskut batang buruk* .. Hoho.. Amik mood raya :3

10/07/2013 13:46:55 WIB
louıɐzlnɹıɐz 💯%FOLLOW BACK🇳🇵 @zairulism

11/7 - Putu Bambu & Tauhu Anora 18/7 - Asam Pedas Muar 25/7 - KFC 1/8 - Biskut Raya + Cenderahati Raya Tq Bank Pembangunan :)

10/07/2013 13:45:06 WIB
@rynzaheera

Pertengahan puasa nanti nak tolong umi buat biskut raya. Sambil tolong sambil hinggap dalam mulut. Eh? xD

10/07/2013 13:37:43 WIB
Yassszreena @azzrnna

@nadiahanif1 hehe thankyouuuuu. Duduk rumah sila buat biskut raya k.

10/07/2013 13:36:54 WIB
Nor Azira Hanani @norazirahanani

@FamilieAbdWahab mcm tak buat je.. (-.-) hiihihi... Puan emak dah banyak order biskut raya dah..

10/07/2013 13:23:02 WIB
Dwi @EtikaSeptianii

Kesian bambam sahur makan biskut je. cukup sebulan puasa raya nanti mesti slim je.

10/07/2013 13:18:42 WIB
فاهيمه @cimaaaa

Yeayy, tk sabar nak makan lemang & rendang ayam tok buat, mkan biskut raya, lain lain lg. Tpi persoalannya, adakah kita sempat utk smua itu?

10/07/2013 13:14:42 WIB
Yayah Soh @hidayahcs

Tahun ni pakat beli biskut raya tunjuk je.Pergi kedai tunjuk nak yang mana bawak balik.

10/07/2013 13:09:29 WIB
4 @4rah__

Now, tengah tolong ibu buat biskut raya. Mueheheh (>^ω^<)

10/07/2013 13:09:21 WIB
Load Remaining (16)

Comment

No comments yet. Write yours!