Haze in Penang Malaysia

0
Hasif Anuar @HasifAnuar

Bila berjerebu, pakat pakai mask sebab nak jaga kesihatan. Hidung ngan mulut tutp ngan mask, tapi rambut, lutut, lengan semua terdedah. :'(

24/06/2013 13:54:05 WIB
Syarra Sri @SyarraSri

Nothing to lose. Everything to gain.

24/06/2013 15:14:20 WIB
Lyana Termizi @CikLyanaLabu

Atau mungkinkah saya telah di stalk oleh beliau selama ni? #soalanserius

24/06/2013 15:14:09 WIB
, @grannytasya

Perangai bila nak berak baru nak korek lubang.

24/06/2013 15:14:01 WIB
Marieyna M.Sadik ಌ @MarieynaSadik

Sabar itu merupakan satu anugerah yang tidak ternilai harganya.

24/06/2013 15:13:37 WIB
Hazrey @Hazrey

JB dah rintik hujan. Alhamdulillah.

24/06/2013 15:13:10 WIB
Lyana Termizi @CikLyanaLabu

Saw someone RT her tweets, so i wanna take a peek at her account. Tapi bila tekan follow, kene blocked. Hairan sangat ni.

24/06/2013 15:13:03 WIB
Marieyna M.Sadik ಌ @MarieynaSadik

Terdapat banyak firman Allah di dalam kitabullah yang menyatakan betapa Allah itu menyukai hamba-Nya yang bersabar. SubhanAllah :')

24/06/2013 15:12:31 WIB
Nazri Ishak 🇲🇾 @techsupremo

Jalan Genting Klang. That condo is around 250m from me. #MYHaze http://t.co/5lu1BI8I1L

24/06/2013 15:11:33 WIB
Expand pic
, @grannytasya

Mana airpak ni tak sampai pun. Dah la document ni emergency punya.

24/06/2013 15:11:31 WIB
A @AmiraAzmann

Orang taktahu apa apa memang akan terus berkata kata yang bukan bukan.

24/06/2013 15:11:21 WIB
Lyana Termizi @CikLyanaLabu

Agak pelik jugak bila di blocked oleh orang yg kita tak follow ni. Apakah yg cuba dibuktikan sebenarnya? 😕

24/06/2013 15:10:44 WIB
Sapik🎈 @sapik_kns

@NaneyEllzey ohh duduk ruma diam2 , kurangkan aktiviti luar #Jerebu hehehe

24/06/2013 13:00:22 WIB
NPSA @aisyahhmusa

Lagi elok lelaki pegang tasbih daripada pegang botol arak .

24/06/2013 14:34:58 WIB
#TuanHariz @profhariz

@LuthfiMY NRE dan DOE hanya update pada jam 7pagi, 11pagi dan 5petang. Kita tunggu jam 5petang berapa IPU dia.

24/06/2013 15:08:30 WIB
, @grannytasya

Ramai org cakap aku ni kuat semangat putus cinta blh bt biasa. Jawapan aku adalah dlm hati siapa yg tahu. Bukan dia sorang jantan dlm dunia.

24/06/2013 15:07:32 WIB
A @AmiraAzmann

Alhamdulillah untuk hari ini. Syukran ya Allah :)

24/06/2013 15:07:22 WIB
Load Remaining (74)

Comment