0
Hasif Anuar @HasifAnuar
Bila berjerebu, pakat pakai mask sebab nak jaga kesihatan. Hidung ngan mulut tutp ngan mask, tapi rambut, lutut, lengan semua terdedah. :'(
Syarra Sri @SyarraSri
Nothing to lose. Everything to gain.
Lyana Termizi @CikLyanaLabu
Atau mungkinkah saya telah di stalk oleh beliau selama ni? #soalanserius
, @grannytasya
Perangai bila nak berak baru nak korek lubang.
Marieyna M.Sadik ಌ @MarieynaSadik
Sabar itu merupakan satu anugerah yang tidak ternilai harganya.
Hazrey @Hazrey
JB dah rintik hujan. Alhamdulillah.
Lyana Termizi @CikLyanaLabu
Saw someone RT her tweets, so i wanna take a peek at her account. Tapi bila tekan follow, kene blocked. Hairan sangat ni.
Marieyna M.Sadik ಌ @MarieynaSadik
Terdapat banyak firman Allah di dalam kitabullah yang menyatakan betapa Allah itu menyukai hamba-Nya yang bersabar. SubhanAllah :')
Nazri Ishak @techsupremo
Jalan Genting Klang. That condo is around 250m from me. #MYHaze http://t.co/5lu1BI8I1L
Expand pic
, @grannytasya
Mana airpak ni tak sampai pun. Dah la document ni emergency punya.
Amira Azman @AmiraAzmann
Orang taktahu apa apa memang akan terus berkata kata yang bukan bukan.
Lyana Termizi @CikLyanaLabu
Agak pelik jugak bila di blocked oleh orang yg kita tak follow ni. Apakah yg cuba dibuktikan sebenarnya? 😕
Sapik🎈 @sapik_kns
@NaneyEllzey ohh duduk ruma diam2 , kurangkan aktiviti luar #Jerebu hehehe
NPSA @aisyahhmusa
Lagi elok lelaki pegang tasbih daripada pegang botol arak .
#TuanHariz @profhariz
@LuthfiMY NRE dan DOE hanya update pada jam 7pagi, 11pagi dan 5petang. Kita tunggu jam 5petang berapa IPU dia.
, @grannytasya
Ramai org cakap aku ni kuat semangat putus cinta blh bt biasa. Jawapan aku adalah dlm hati siapa yg tahu. Bukan dia sorang jantan dlm dunia.
Amira Azman @AmiraAzmann
Alhamdulillah untuk hari ini. Syukran ya Allah :)
Load Remaining (74)
Login and hide ads.