Bagusnya Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati
denaihati blog buat dengan SEMINAR duit
0
Dinda @Dinda_Dulsei
Seru kak dee cpat2 “@arcx13: kakdee nak? RT @CikAnonymous: Aku pinang kau dengan sehelai telekung dan senaskah alquran.”
aml. @AmaliaMasrom
kata pakwe dulu, bila dia selesai baca LDS, dia terus ke blog aku. dan dia baca apa yang aku merepek.
@nuruldianaaaaa_
ingatkan ayah nak marah aku guna bil celcom sampai melambung , rupa rupanya menggalakkan aku supaya guna ahhaha
aml. @AmaliaMasrom
Kalau hubungan kau dengan mak ayah pun tak terjaga, mana nak datangnya bahagia?
Rasyadan and 113 others @jokerasya
24 years old, and I'm still a big fan of Doraemon.
Rasyadan and 113 others @jokerasya
24 years old, and I still think that pyjamas is for babies only, not for grownups.
FAHMI 🥤 @ZulfahmiAbidin
@deezhr owh. This is easy. Aku perlukan lebih dari 140 aksara utk bagi idea. Agar lebih mudah. Ko utube je "Leadership Training".
Puteri Santubong @BeenAzhar
Nyatakan pelbagai cara untuk aku tidur dengan lena? NYATAKAN.
Ahmดd Fedtri Yดhyด @fedtriyahya
My daily stats: 183 new followers, 52 new unfollowers via http://t.co/11r0bU60F6
Kema @kemaa_
Oh without you now, this is what it feels alike
YvzwanYvsoff @deydek_
Ohhh without you now, this is what it feels like
Puteri Santubong @BeenAzhar
Oh without you now, this is what it feels alike
. @nuyulhuda
Kalau tak sebarkan, maksudnya saya tak Islam la? RT @JubahMeroh: *Lihat gambar ini*. #Sebarkan jika anda orang Islam. http://t.co/iqm89tVa8h
 Expand pic
@Syarra666
Kakak understands me so much she bought Rasta's accessories for me instead of other girlish stuff oh fuck yeah
Penyiasat Jalanan @scromix
dadali di saat aku mencintaimu cerita bila org tu dah jatuh cinta, kau leh lari2..
Kevin Zahri @kevinzahri
#askkevin : Camana nak amalkan senaman High-intensity interval training (HIIT)? http://t.co/Gu1KOXNyxa
Load Remaining (125)
Login and hide ads.