0
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
ke rada siangan komik "BuJal" na di share deui lah..ayeuna mamangna bade kukurilingan heula
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
dulur dulur relawan suhu politik di Bandung nuju hareudang..ulah kapancing nya dulurku ceuk mang Budi ge urg mah kdh santun&berbudaya
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
http://t.co/E0w1etFZSK tah ieu komik BuJal "Bandung ngeunaheun deui" silahkan disebarkan cc @gstff @manjasad @anggicau @budi_dalton
Expand pic
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
"Berpolitik tanpa harus memutuskan hubungan pertemanan simpatik mendidik santun berBudaya \m/ " -Dadang "Utun"- #salampacantel
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Mangga tweeps nu bd tataros :) "@budi_dalton: alhamdulillah ayeuna parantos lancar tuiteran,maklum da abdimah jalmi alit,sarung ge logor
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Kami mah didukung ku Golkar (Golongan Karuhun) :P
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Selamat beraktifitas..semoga tetap semangat mendukung @budi_dalton dan rizal fiedaus #budirijal4bdg #salampacantel
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Punteun ka para baraya sadaya bilih ieu akun aya kakirangan tiasa d kritik atanapi aya masukan ..da ieu mah akun sararea..nuhun
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Bewara ti mang icax..ayeuna kang @budi_dalton bd talkshow d radio mara 106.85fm srg stoners bdg..hayu staytune cc @manjasad @budiarabirawan
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Sampurasun, dulurku team BUdi-Rizal, nuju meryogikeun relawan d tiap Kec/Kel/ sa bandung mangga nu kersa tur ridho mangga mention..nuhun
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Batur mah tos pada masang baliho dimamana..sah sah wae ngan eta kade upami balihona tos teu ka anggo d beresan deui tur pajakna ulah hilap
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Tim Budi Dalton-Rizal Firdaus Protes Kinerja KPU Bandung via @detikbandung http://t.co/LcjuwfaQWa | menurut baraya kumaha kinerja KPU?
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Mangga bilih aya nu bd nga add pin BB madu bumi laskar al daltoniah tah ieu 322bb2f6 bilih aya ide atanapi bd curhat :)
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Ka para baraya sadaya..suhu politik Bandung nuju panas panasna ..tp kudu ttp kalem da saur mang @budi_dalton ge urg mah kudu handap asor
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Alhamdulillah..Budi setiawan - Rizal F lolos dgn suara dukungan terbanyak 131rb ktp .... Perjuangan masih panjang TETAP SEMANGAT!!
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
@ariabaron Alhamdulillah kang Budi dalton - Rizal firdaus lolos seleksi kpu untuk jadi cawalkot -cawawalkot bdg 2013-2018
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
admin hyg terang..dupi para followers @puseur_bumi nu warga bdg anu nuju damel d jkt?
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Berhubung kang budi sareng kang rijal tos d ketok jd cawalkot - cawawalkot mari kita pakai hastag #BudiRizal4bdg cc @tizarbapanabima @gstff
calon bandung hiji @Puseur_Bumi
Nuhun kang Rt@YogaPHB: dukung!!!! aslina... RT: Puseur_Bumi: Kang @YogaPHB #BudiRizal4Bdg :)"
Load Remaining (41)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.