1
Candra Malik @CandraMalik
Disebut Yin-Yang selama Putih-Hitam Seimbang-Setimbang. Itulah kesempurnaan.
@setanjail1
Makane kang@CandraMalik gak usah kate kidung sufi kidung sufian, lg sinau wae"@ubungs_great: @CandraMalik sufi itu habib luthfi pekalongan"
Candra Malik @CandraMalik
@setanjail1 @ubungs_great hahaha. Habib Luthfi ae santai ambek aku, lapo koen crigis... Hahahaha :)))
Candra Malik @CandraMalik
Asyeeekkk... Sing padha crigis are back! Padha kangen aku kayaknyaaah... Sinih, sinih!! :)))
Candra Malik @CandraMalik
Toss! ♥ RT @tosa_ahmad: Trimakasih gus@CandraMalik menyempatkan hadir ke malang dan berbagi cinta. http://t.co/izjeLQQLkR
Expand pic
@setanjail1
@CandraMalik @ubungs_great iku urusane habib lutfi lah, wis makom e, lha pean iki lho... Durung pantes cak. Ojok ngaku2 sufi disik tah
Candra Malik @CandraMalik
@setanjail1 hahaha. Eruh opo pean bab maqom? Setan ae ga masalah ambek aku, pean mung akun setan ae sotoy! Hahaha :))
@setanjail1
@CandraMalik halah... Sotoy, koyok pean ngerti makom wae. Lek makam mungkin pean paham. Ojok rumongso sufi lah
Candra Malik @CandraMalik
Siapa lagi, sini, sini. Selain @setanjail, siapa lagi yang mau caper? Azis mana Azis? Zis, udah lama ente kagak nongki...
Candra Malik @CandraMalik
@setanjail1 maqom, aku eruh. Makam, aku yo eruh. Sufi, iyo ancen kudu kemeruh. Hahaha. Kudu rumangsa. Ga iso yen ga rumangsa. Hihi
Candra Malik @CandraMalik
Justru @setanjail kuladeni biar banyak yang unfollow aku. Hehehehe :))
@setanjail1
@CandraMalik lek sak ngertiku sufi kuwi gak koyok dapuranmu cak. Kecuali sufi ngaku ngaku. Mungkin wae
Candra Malik @CandraMalik
Bigot itu, meski cerigis, tetep juga harus disayangi dan direply kecerigisannya. Bukan begitu, Brader @ssirah? I love you, Brad!
Candra Malik @CandraMalik
Aku dudu dapur, aku teras RT @setanjail1: @CandraMalik lek sak ngertiku sufi kuwi gak koyok dapuranmu cak. Kecuali sufi ngaku ngaku. Mungkin
@setanjail1
@CandraMalik lha sing ngomong kowe dapur sopo? *culek matamu*
Candra Malik @CandraMalik
Dapuranku dapuran Sufi palsu! Haha. Ga apa-apa, yang penting dilengkapi kitchen-set dan meja island buat mangsak dan ngue! :))
Candra Malik @CandraMalik
Ngakune setan, jail pula, tapi mung semono eruhe. Hahaha...
Candra Malik @CandraMalik
Aku tuh paling suka kalo di-unfollow rame-rame, apalagi ama 'friends' gitu :))
Candra Malik @CandraMalik
Asyeeek ♥ RT @tvrner: *klik unfollow* “@CandraMalik: Aku tuh paling suka kalo di-unfollow rame-rame, apalagi ama 'friends' gitu :))”
Candra Malik @CandraMalik
Mreneo. Culeken aku! Hahahaha :)) RT @setanjail1: @CandraMalik lha sing ngomong kowe dapur sopo? *culek matamu*
Candra Malik @CandraMalik
Si @setanjail ini palingan kalo ketemu langsung ama aku ya langsung mbleret, kencing di celana. Hahaha. Anak zaman sekarang :))
Candra Malik @CandraMalik
@setanjail1 halah, gayamu, Le. Nguyuh isih kecer-kecer sikil ae, kementhus! Hahaha :)))
@setanjail1
@CandraMalik sing gaya ket awal kuwi dapurmu tah aku?
Load Remaining (69)

Comment

Login and hide ads.