"Waton Mlebu Metu" by @GuyonWaton

Chirpified
1
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
ada 2 hal yang ga akan pernah kembali di dunia ini. 1.hutang mantanmu 2.keperawananmu sugeng turu..
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
*mlebu TL* *metu meneh* *mlebu meneh* *metu meneh* *mlebu meneh* njuk apike ditoke ndi ki ?
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
nek konco sukses aku tak melu seneng, nek konco seneng aku tak sek sukses. #itulahidup
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
kadang pikiran kotor ki teko mergo ndelok luna maya nang tv. #guyonwaton
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
kui pacar opo teknisi HP, kok nek ketemu gaweane mbukak2 HP. #mesake | @arisandyp
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
nang sedayu ono cewek ayu, percuma koe ayu neng ra gelem dadi yangku. #aihwangun
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
atimu kapan ? RT @rani1sundari Jempolku tak kek'ke kw malem iki GuyonWaton
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
nang purworejo tuku dawet ireng.. Aku Ora nyono ora ngiro nek pacarmu ireng. #pantunantarkota *masukra*
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
@agnezmo jangan sedih ya beb, kamu tetep cantik kalo tanpa busana kok..
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
pacarku lali carane nganggo hape po yo, kok hapeku sepine puoll. HiH!
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
jomblo nek numpak motor trus ono sepur lewat, sepure sek ngalahi mandek. #guyonwaton
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
Pacaran : mangan sego kucing | jomblo : mangan sego karo kucing. #jokelawas
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
nek ngece jomblo ki ra ono uwise, le rampung nek pacarmu uwis ra gelem dadi yangmu. #dyaro
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
Jomblo nek melu uji nyali, dhemite sik dadah-dadah nang kamera. | @Cepz_elek
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
memberi lebih baik daripada menerima. Makane okeh banget wong sek ngenei harapan palsu, tapi tetep wae koe percoyo. Ealah..
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
wes wes, sek bener ki jam jam jomblo do metu sungune mergo stalking tl mantan.
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
ngopo nggolek sek sempurna nek sek sederhana iso gawe koe bahagia. #mariowaton
ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton
cewek seksi gur gawe ereksi tapi cintane imitasi. *Ah yo ora ton..
Load Remaining (20)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.