Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Kasian Nangis Meraung-Raung, Kucing Ini Masih Tampak Innocent Padahal Sudah Merusak 3 Lembar PR Majikannya

Kucingnya malah pura-pura mati
0
Mipanzuzuzuzuzu @zuulaikot

@_amarzahidin Dik akk faham perasaan awk. Tgklah muka beliau tak rasa sebersalah langsung, walaupn tebukkan kuku dia nmpk skit, still kene buat drawing yg baru tau๐Ÿ˜ซ, sbb klau tak mesti dpt markah rendah๐Ÿ˜” pic.twitter.com/CbYRUWeEmG

07/08/2020 14:48:27 WIB
Expand pic
Hazrin Mohammad Hussain @hasrulhazrin

@_amarzahidin Ni masing2 buat muka comel lps kacau tido ak pukul 3 pagi. 2 2 ekor pur pur pur pur depan mata, ak bangun dorng diam. Pejam@mata balik, pur pur pur pur lagi pic.twitter.com/P4jQXhA99I

07/08/2020 16:27:38 WIB
Expand pic
รผรฑรข @njwaahusna_

@hasrulhazrin @_amarzahidin Eyyy samalah kucing aku pun. 2 3 pagi nak main atas katil jilat2 muka. Aiseymennnnn pic.twitter.com/DLJIBj6K0w

07/08/2020 20:05:01 WIB
Expand pic
Jeasica @Jeasica_Gadong

@_amarzahidin Rumah aku xde si oyen..tp ada seketul leo yg boleh tahan jugak gangster n demand dia..wiskes kna sentiasa topup yg bru dlm mangkuk..klau dh lemau..dia xnak mkn..wetfood kna ikut selera dia..kna slalu tukar..dia x mkn bnda sma berulang kali..๐Ÿ™„ kcuali ikan kembong segar.๐Ÿ˜‚ pic.twitter.com/I8MkocgVAE

07/08/2020 21:40:33 WIB
Expand pic
Ervin @kudaliarock

@_amarzahidin @aadzhaan Yah samaan sama gue kerjaan kantor besok deadline juga ada yg bisa tolongin buat kasih tau gak? :( pic.twitter.com/ZgR8J1PP5P

07/08/2020 22:32:10 WIB
nayanika @ifnoviely_

@_amarzahidin @renambrw Iniiiiipunn perusak taman mamaakuu๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ pic.twitter.com/OLrjmFBsYT

07/08/2020 22:42:59 WIB
Expand pic
๐Ÿšถ @_amarzahidin

oyen:perkara yang lepas jangan dikenang kawan-kawan๐Ÿ˜‰. pic.twitter.com/HJfIcJh2jH

08/08/2020 01:22:42 WIB
giyuu @shisui_ai

@_amarzahidin Ingat bt2 ketar kaki tu org caya la kau pengsan oyen?dasar oyen gangster.hahahaha

07/08/2020 12:55:28 WIB
Kai Ha(vertz)kam @HakamAhmxd

@_amarzahidin Tengok muka tenang je, memang confirm bukan salah dia. Mungkin kerja sekolah tu yg cari pasal dulu provoke oyen

07/08/2020 12:51:50 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!