Amazingnya Teknologi Jaman Now, Video Canggihnya Sekolah Menerapkan Aturan Tanpa Sentuh & Jaga Jarak

Bisa diadopsi sekolah lain
0
Mirawwwrrr @NurAmirahNadiah

Sekolah mana ni? Aku sangat amaze ye dengan teknologi sekarang. pic.twitter.com/IUSTgcBvbj

09/07/2020 17:33:42 WIB
Kesyä @ohmakguard

@NurAmirahNadiah jenis budak yang sangkut kat beg tu la selalu jadi punca line panjang

09/07/2020 21:30:50 WIB
bnnyrjb @rabbanirejab

@ohmakguard @NurAmirahNadiah Kalau tak sangkut bukan kata budak, aku pun suka bagi hilang

09/07/2020 22:36:11 WIB
jal. @nazmiharan

@rabbanirejab kalau boleh like dua kali, tiga kali saya kasi kat abang

09/07/2020 22:41:56 WIB
The Bayu (Percutian Di Tepian Pantai)🏖🏝 @thebayutimurbay

@NurAmirahNadiah Ini adalah sistem kehadiran alternative yang akan digunakan di beberapa sekolah sekitar Skudai. Dibangunkan oleh team SKE, UTM. pic.twitter.com/m7BfUr5YVR

09/07/2020 23:31:21 WIB
FARHAN @farhanrosli_02

@NurAmirahNadiah ketatnya seluar cikgu. mesti cikgu ni pujaan gadis2

09/07/2020 19:42:13 WIB
catlover😜 @MXDXUXLXEX

@farhanrosli_02 @NurAmirahNadiah Kena faham mco semua duduk rumah mkn 😂😂😂😂

09/07/2020 20:07:06 WIB
اميرالدين @loden96

@kucingitam @NurAmirahNadiah @The_Mamu Mcm mana connect check suhu tu dgn hp spaya dpt record ye

10/07/2020 07:20:55 WIB
اميرالدين @loden96

@404syafnotfound Oooo mgkin mahal skit lah ye sbb klau thermo biasa rsanya xde Bluetooth

10/07/2020 11:34:20 WIB
LordFarquawd @farquawd

@NurAmirahNadiah Ni japgi ada la tu "wei asal cikgu tu macam oppa"

09/07/2020 21:16:17 WIB
Shahida @NurshahidaB

@farquawd @NurAmirahNadiah rasa nya tu supplier alat tu. dia dtg utk tgok n ajar tu. bukan cikgu rasanya tu hehehehehe

10/07/2020 06:10:52 WIB
mira @amrh_frhna

@NurAmirahNadiah smk taman ria jaya, sungai petani kedah sis hehee

09/07/2020 21:06:19 WIB
__🚶🏻‍♂️_🐪 @aryyaff

@NurAmirahNadiah Sekolah dah canggih, budak jela kene cover sikit muka ngantuk tu 😂

09/07/2020 22:00:00 WIB
ERRYFLIX #StayAtHome @erryflix

@NurAmirahNadiah “Sorry cikgu, tag saya tertinggal” One Day We’ll Talk About Today coming soon on @erryflix !

09/07/2020 21:40:08 WIB
ezBONGOK.my @mdcerap19

@NurAmirahNadiah bagus dik dtg awal, kalau zaman aku ada benda ni InshaAllah dpt set combo tembak suhu+rotan

09/07/2020 21:56:20 WIB
Load Remaining (258)

Comment

No comments yet. Write yours!