"Kalo Gue Paling Main Ibu Kita Kartini yg Ditempelin Label di Note-nya" Viral Video Abang Ojol Main Piano Setelah Antar Orderan ke Costumer, Tak Disangka Ternyata Belajarnya Dari YouTube

Keren abangnya..
0
Lolita Lavietha 👷🏽‍♀️👁 @lavivrie

Abang ojol: “Mbak saya dah di lobi ya..” Cust: “OK Bang.. bentar lagi turun..” *5 menit gak muncul2* Abang ojol: pic.twitter.com/c7lx5uHkuN

12/04/2020 11:34:05 WIB
Luqman Hae Alamsyah @luqmanhae

@lavivrie Kalo gua paling mainin ibu kita Kartini doang pake piano itu.

12/04/2020 11:50:28 WIB
indra.. @in_maulanaa

@luqmanhae @lavivrie Itu jg gue ditempelin label di setiap notenya wkwk

12/04/2020 11:54:43 WIB
Kim Jing An @Kijang351

@lavivrie Jangan pandang ojol sebelah mata, karena mereka berasal dari latar belakang apa saja

12/04/2020 12:57:00 WIB
🦁 @shintaaraa_

@lavivrie terus ternyata dia adalaa anak dari grup yang keluar dari rumah karna ga mau berseteru dengan sodara2nya terkait pembagian jabatan dll dll dl

12/04/2020 12:17:43 WIB
use me up @yusufa_sofi

@lavivrie saya bisanya mencetin bel di pintu, sampe disiram aer

12/04/2020 12:35:34 WIB
Hafidz Mubarak A @senjakala901

@lavivrie Mantap, tetap jaga kesehatan bang saat kerja di luar rumah. Tapi itu powerbank masih digendong aja bang, emang udah lobet apa itu piano.

12/04/2020 12:28:19 WIB
Denny Pangemanan @ID_Denny

@lavivrie Ojol muda berbakat ... Mungkin efek cafe2 pada tutup 😁

12/04/2020 12:35:24 WIB
Amirullah @Swagggys

Hahaha bro thankss ..lepas hantar order tadi kat situ..tengok macam line clear main la kejap, rupanya ada orang rakam hahaha 😂 tak sangka pulak anyway thanks bro..tu lagu utk korang harini sunyi2 dekat IYC ✌️ baru meriah twitter.com/IzatYuan/statu…

11/04/2020 20:35:37 WIB
Amirullah @Swagggys

Anyway saya tak amik class pun untuk belajar piano, just belajar dari youtube je hehe nothing impossible 👍😬✌️

11/04/2020 20:45:58 WIB
Amirullah @Swagggys

kadang2 ada juga orang tanya gred berapa piano😂 segan juga nak jawab sebab ni grade underground je . maaf guys

11/04/2020 21:19:50 WIB
Amirullah @Swagggys

anyway guys..kalau korang minat nak main piano jangan jadikan harga sebagai penghalang..korang boleh guna midi controller pun ok je mcm ni ✌️ just connect dgn phone tapi kene download la apps kt phone pakai midi je hehe pic.twitter.com/MYCWv5MZs3

11/04/2020 21:21:33 WIB
Expand pic
Amirullah @Swagggys

Okay geng doakan aku selamat dan rider2 lain juga sepanjang tempoh pkp and also buat frontliner lain 🤲🏾 RESPECT .. hoping the world will get better soon and doakan aku dapat habiskan diploma dalam tahun ni..intern pun munkin sangkut sebab pkp 🥺

11/04/2020 22:54:01 WIB
bf ae-ra @azrinshahazman

@Swagggys @anelinazucina Salam bro, suggest sikit channel youtube apa yang kau belajar ni. Aku minat gakk nak belajar main piano ni

11/04/2020 21:36:03 WIB
Amirullah @Swagggys

@azrinshahazman @anelinazucina random bro aku just type je lagu apa nak practice dulu.,dulu main tak tau chord pun such A B C D semua tu tapi sbb minat dia jadi kita senang nak catchup..skrg main dah boleh tgok chord..nothing impossible bro

11/04/2020 21:40:20 WIB
bf ae-ra @azrinshahazman

@Swagggys @anelinazucina Ooohhhh baik baik aku try main game piano tak boleh jadi tangan besaq sangat hahaha thanks bro

11/04/2020 21:42:40 WIB
Fikboy @thefikboy

@Swagggys Wow belajar piano kat youtube ni another level. Tahniah bro. Aku ni try seminggu dh give up

12/04/2020 10:21:36 WIB
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!