Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Sisi Baik Adanya Corona, Ketika Mau Bayar Kosan Tapi Malah Digratiskan Karena Wabah Corona

Terimakasih sudah mengerti πŸ™
0
Pokok πŸ‡²πŸ‡ΎπŸŒΊ @shahrulxr

@annazrulan Ya ampun aku tgh tunggu landlord aku text ni. Nak text dulu ke macam mana ek

26/03/2020 00:40:14 WIB
Salman Faris @0SalmanFaris0

@annazrulan Mintak-mintak makcik tuan rumah sewa aku text aku tak payah bayar sewa bulan ni.

26/03/2020 00:42:48 WIB
Gayah Jual Tupperware Pulak πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ! @jannahahahaha

@annazrulan Sedih pulak baca bila diorang mesej macam ni. Jaga rumah diorang elok elok ya.

26/03/2020 00:52:59 WIB
Haizal Anuar @HaizalAnuar7

@annazrulan @0SalmanFaris0 Sebak jugak la bila dapat mesej macam ni dari owner rumah pagi tadi 😭 pic.twitter.com/hJoLtchZ3V

26/03/2020 00:55:06 WIB
Expand pic
mekkin @dayahikin

@annazrulan Owner cina selalu yg baik baik 😭

26/03/2020 01:32:27 WIB
ctkhaddy @ctkhaddy

@annazrulan wahhhhh along punya whatssap blow up la...tag la along saya awaknya...

26/03/2020 01:35:54 WIB
sy // @sydefg

@annazrulan @syazanaramlan_ the best thing I've read today! we need more positive people like him

26/03/2020 03:29:03 WIB
EnCik penyu πŸ‡²πŸ‡Ύ 🐒 @erulnyyzam

@annazrulan Betul.. Alhamdulilah sama sama kita bantu antara sama lain.. Sama sama kita berdoa walaupun berbeza agama dan bangsa tapi doa yg baik tuhan dengar. Insyallah

26/03/2020 03:59:46 WIB
Didi Whoaa @didiwhoaa

@annazrulan Benda yang aku takkan dapat sebab housemate aku semua polis πŸ™‚πŸ˜‚ dah confirm2 tengah kerja dan ada gaji. Hmm *menangis*

26/03/2020 05:07:36 WIB
- @baby_leyya

@annazrulan Untung laa yg dpt tuan rumah yg memahami. While i sewa dgn ayah sndiri pun susah nk lulus penangguhan 😭 Siap kne buat kira2 dgn penasihat kewangan lg 😫 pic.twitter.com/1C2ndDLJo9

26/03/2020 05:54:12 WIB
Expand pic
ZZ @zzec_zack

@annazrulan @IzzMunir Alhamdulillah, pasal owner xyah bayar loan rumah selama 6 bulan. Bank dah mudahkan urusan owner, owner mudahkan urusan penyewa Ini lah semangat tolong menolong yang kita mau

26/03/2020 05:59:47 WIB
𝒩𝒢𝓃𝒢 @Nana_Kiminwoo

@annazrulan Ni kawan i buat utk dia punya bilik sewa.. She is so nice. 😍 Semoga sentiasa dimurahkan rezeki pic.twitter.com/cB2IVZDUUt

26/03/2020 07:02:38 WIB
Expand pic
Jiman Overdose @mohdjiman

@annazrulan Saya pun kecualikan penyewa untuk bayar sewa dari Mac 2020 - May 2020. Lepas tu tgk keadaan mcmana...

26/03/2020 08:08:53 WIB
Nia @ainpolkadot

@annazrulan Owner rumah sya mcm ni. Dia siap cakap dia xjadi nk jual rumah ni sbb covid19, so dia sruh je kami sewa sini. He's very polite from the day one. pic.twitter.com/n0pA5P5zsI

26/03/2020 09:12:37 WIB
Expand pic
πŸ‡²πŸ‡Ύ Pengemas rumah @aniskhalidi

@annazrulan Dapat diskaun 30% Landlord pun golongan B40, alhamdulillah dia boleh memahami. pic.twitter.com/eMAw4xIzYQ

26/03/2020 10:28:53 WIB
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!