Sisi Baik Adanya Corona, Ketika Mau Bayar Kosan Tapi Malah Digratiskan Karena Wabah Corona

Terimakasih sudah mengerti ๐Ÿ™
awesomes viralnow
0
Anaz. #stayhome @annazrulan
Imagine dapat owner rumah sewa macam ni ๐Ÿฅบ pic.twitter.com/5y0sj25hD0
Expand pic
See My Level @shahrulxr
@annazrulan Ya ampun aku tgh tunggu landlord aku text ni. Nak text dulu ke macam mana ek
Salman Faris @0SalmanFaris0
@annazrulan Mintak-mintak makcik tuan rumah sewa aku text aku tak payah bayar sewa bulan ni.
chegayahsayang @jannahahahaha
@annazrulan Sedih pulak baca bila diorang mesej macam ni. Jaga rumah diorang elok elok ya.
Haizal Anuar @HaizalAnuar7
@annazrulan @0SalmanFaris0 Sebak jugak la bila dapat mesej macam ni dari owner rumah pagi tadi ๐Ÿ˜ญ pic.twitter.com/hJoLtchZ3V
Expand pic
ikin. @_mekkin
@annazrulan Owner cina selalu yg baik baik ๐Ÿ˜ญ
ctkhaddy @ctkhaddy
@annazrulan wahhhhh along punya whatssap blow up la...tag la along saya awaknya...
Cik penyu @erulnyyzam
@annazrulan Betul.. Alhamdulilah sama sama kita bantu antara sama lain.. Sama sama kita berdoa walaupun berbeza agama dan bangsa tapi doa yg baik tuhan dengar. Insyallah
Didi Whoaa @didiwhoaa
@annazrulan Benda yang aku takkan dapat sebab housemate aku semua polis ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜‚ dah confirm2 tengah kerja dan ada gaji. Hmm *menangis*
Mama_Muda @baby_leyya
@annazrulan Untung laa yg dpt tuan rumah yg memahami. While i sewa dgn ayah sndiri pun susah nk lulus penangguhan ๐Ÿ˜ญ Siap kne buat kira2 dgn penasihat kewangan lg ๐Ÿ˜ซ pic.twitter.com/1C2ndDLJo9
Expand pic
ZZ @zzec_zack
@annazrulan @IzzMunir Alhamdulillah, pasal owner xyah bayar loan rumah selama 6 bulan. Bank dah mudahkan urusan owner, owner mudahkan urusan penyewa Ini lah semangat tolong menolong yang kita mau
UU~ โค๏ธ @Nana_Kiminwoo
@annazrulan Ni kawan i buat utk dia punya bilik sewa.. She is so nice. ๐Ÿ˜ Semoga sentiasa dimurahkan rezeki pic.twitter.com/cB2IVZDUUt
Expand pic
Jiman Overdose @mohdjiman
@annazrulan Saya pun kecualikan penyewa untuk bayar sewa dari Mac 2020 - May 2020. Lepas tu tgk keadaan mcmana...
Nia @ainpolkadot
@annazrulan Owner rumah sya mcm ni. Dia siap cakap dia xjadi nk jual rumah ni sbb covid19, so dia sruh je kami sewa sini. He's very polite from the day one. pic.twitter.com/n0pA5P5zsI
Expand pic
Pengemas rumah @aniskhalidi
@annazrulan Dapat diskaun 30% Landlord pun golongan B40, alhamdulillah dia boleh memahami. pic.twitter.com/eMAw4xIzYQ
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.