Inilah tugas aku sebagai petugas kebersihan rumah sakit, suka berhadapan dengan covid19 tapi tak banyak yg melihat kami karena hanya petugas kebersihan

Jangan bersedih, you are a hero!
Malaysia viruscorona Covid19 viral pasien corona
0
๐“๐“ธ๐“ธ๐“ป๐“ช๐”ƒ๐“ต๐“ฎ๐“ฎ @poiasd95
Stay Strong & safe frontliners. Inilah tugas aku sebagai cleaner di hospital. Senang terdedah dengan Covid-19 tapi tak ramai yang pandang kami sebab kami hanya cleaner. Cc : ainlavendra pic.twitter.com/BQgFBTWtVq
Expand pic
Semperit @ylujfoyadseut
@poiasd95 Thank you for your hard work, bro. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah.
Nalya_Shah @NalyaShah
@poiasd95 @IrfanDzahier Dalam dunia ni tiada perkataan hanya. Hanya clener? No. Pekerjaan awak sangat mulia. Semoga sentiasa dalam jagaan Allah.
mottin @miyauyau
@poiasd95 Sapa kata cleaner ni hanya skadar cleaner.. smua yg nmpk brsih smua sbb adanya cleaner.. tq byk2.. jd cleaner bkn kerja yg patut dipandang rendah.. we need each other.. stay safe ok..
asyraf_najmi98 @mohdasyrafnajm1
@poiasd95 @dmiasknh Cleaner bukan sebarang cleaner Kalau tak ade cleaner siapa lagi nak buat kerja kebersihan ni orang ramai patut berterima kasih dengan cleaner
ะผั”โ„“ly @blxckpearl_
@poiasd95 Cleaner dekat hospital adalah someone dalam list yang penting untuk kekalkan tahap kebersihan di sesuatu unit di tahap yang paling optimum. Without all of you tak sempat kami nak handle patient and at the same time nak cuci ward lagi. Goodjob you guys ๐Ÿ’•
syaf @syefee
@poiasd95 dahla kene pakai suits tebal siap pakai mask lagi, lepastu lagi lagi yang berhijab tu. kesian betul, baru sekejap pakai dah berpeluh habissss. hanya orang berhijab je tau panas dia macam mana ๐Ÿ˜ž
0ุงjeng @ujejengs
@poiasd95 Takpa bro kalau tak dipandang oleh mata manusia asalkan ada nilai dari pandangan Allah SWT โ˜บ๏ธ

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.