Download Happy Asmara Tatu Music Video Aneka Safari Didi Kempot Mp3/Mp4

0

# Download Happy Asmara Tatu Music Video Aneka Safari Didi Kempot Mp3/Mp4

===>>> DOWNLOAD NOW <<<===

Lirik :

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

kakogih512 @kakogih512

Happy Asmara - Tatu (Official Music Video ANEKA SAFARI) | Didi Kempot Download = bit.ly/2x2ROJH pic.twitter.com/i9sf3eLxU7

17/03/2020 19:49:39 WIB
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!