"Kita kudu bangga, kebodohan kita sudah mendunia" LoL, Berita Menteri Muhadjir Effendy Masuk 9GAG Soal Orang Kaya Nikahi Orang Miskin Untuk Atasi Kemiskinan

Hahahahaha
0
9GAG @9GAG

Go Fun The World. Get 9GAG app for the latest memes, gifs and videos: 9gag.com/apps. Contact us: 9gag@9gag.com

9gag.com/apps

An Indonesian minister proposed for the rich to marry the poor as a means to reduce the country’s poverty rate. According to Jakarta Post, Muhadjir Effendy, the Coordinating Human Development and Culture Minister said:

What happened if poor people are looking for other poor people (for marriage)? There will be more poor households. This is a problem in Indonesia.

The number of Indonesian households is 57.1 million, 9.4% or 5 million of which are categorized as poor. If added to the near-poor households, it is about 16.8% or about 15 million households.

The goal is that after marriage, the couples will form economically stable households

He said the increase in poverty was also in line with an increase of illnesses such as stunting. Therefore such cross-class marriages could be a solution.

Muhadjir suggested Religious Affairs Minister Fachrul Razi issue a fatwa ordering that “the poor are required to look for the rich [for marriage] and the rich should look for the poor”.

Ded @already_ded

@zaldibchtr @9GAG Ga usah pake fitnah2 gan, Muhadjir Efendi emang menteri kita kok

25/02/2020 06:25:22 WIB
Jamal Muhammad @jamalsmeer1

@9GAG yaaa saking dagelan nya pejabat2 elite indonesia sampe masuk 9GAG.

25/02/2020 06:20:21 WIB
Graha Andika Putra @AndikaGraha

@9GAG yang satu masuk 9gag, yang satu masuk london news..mantap memang 🤪 gak salah pilih pak @jokowi 🙈🤪🙈

25/02/2020 06:21:20 WIB
K O P E T @trihakim

@9GAG Kita kudu bangga, kebodohan kita sudah mendunia

25/02/2020 06:24:16 WIB
petugas pajak @Tioyangitu

Ga terkejut sih kalo yg ngomong Muhajir Effendy, sampe2 masuk 9GAG. Inget yah temen2, dia yg nerapin full day school. Yg bikin siswa sekolah kaya buruh pabrik.... twitter.com/9GAG/status/12…

25/02/2020 07:29:52 WIB
Harlie Febrilliant @layourhands

@Tio68336131 Berarti gw di drop out dulu dia biang keladinya donk?

25/02/2020 07:33:59 WIB
petugas pajak @Tioyangitu

@layourhands Ga ada niat upgrade sepeda bg, ganti yg 11 speed & air shock...?

25/02/2020 07:41:53 WIB
Gin @naldorio

Prestasi Indonesia di mata dunia. Komisioner KPAI masuk koran australia, menteri masuk 9Gag. Negeri penuh lelucon :) twitter.com/9GAG/status/12…

25/02/2020 06:43:20 WIB
Kenzie Ryvantya @kenzie_sr

Mampus mampus mampus dah citra Indonesia di mata dunia kalo udah masuk 9gag begini Makanya omongan dijaga baik baik pak menteri, dipikir mateng mateng dulu sebelum buat pernyataan di publik... twitter.com/9GAG/status/12…

25/02/2020 07:03:53 WIB
Oxen's Sin of Joy @SonOfKukusan

@kenzie_sr Berita masuk 9gag > berita masuk CNN international

25/02/2020 07:11:25 WIB
lalaland @beeacy

Lucu pemerintahan skrang kyaknya yg menjabat pada beli ijazah semua. Kebijakannya pada ngawur gak jelas, malu hey masuk 9gag nih twitter.com/9gag/status/12…

25/02/2020 07:37:13 WIB
elulaaa 🌵 @brilianty_el

Parah sih ini, asli paraaahhh 😂😂😂 Muhadjir Effendy sampai Masuk 9gag perkara "orang kaya harus nikah sama yg miskin biar pemerataan ekonomi" Woiiii itu yg ada si miskin hidupnya menderita diinjak2 keluarga si kaya. Parasite 2 njirrr, malu sih aku 😌 twitter.com/9GAG/status/12…

25/02/2020 07:33:48 WIB

Yang ini juga

Comment

No comments yet. Write yours!