"Gambar blur jadi jelas" Wajib Tau, Ajaibnya Aplikasi Ini, Gambar Lawas Tak Jelas Jadi Tajam Bikin Kenangan Terselamatkan

Puas banget hasilnya
foto kenangan remini lawas fotojadul FUN aplikasi teknologi foto
3
AYUSⓋ @Ruzofficial
Weh app ni serious power, gambar blur jd jelas 😭🤘🏻 pic.twitter.com/GpcpB3mtxz
Expand pic
Expand pic
AYUSⓋ @Ruzofficial
The app is called Remini if anyone is wondering.. pic.twitter.com/Pi2BDP5Dj2
Expand pic
AYUSⓋ @Ruzofficial
Believe it or not gambar ni dulu blur dan hitam putih.. now look at each of my father’s family member it’s so clear 😭 pic.twitter.com/TuonqNUamS
Expand pic
AYUSⓋ @Ruzofficial
This probably gonna blew up idk so, pls subscribe to my channel.. dh seronok pakai app ni tlg la aku pulak :( youtube.com/ruzofficial
nescafetarekkk @hdytllly
@Ruzofficial Tapi aku rasa macam fake je mula aku tu. kemain lawo lagi mata tu😭 pic.twitter.com/SLAg2nLBmM
Expand pic
AYUSⓋ @Ruzofficial
@hdytllly rasanya lg blur gmbar tu lagi susah dia nk enhance 😅
atiq @atiqamiraaris
@shazrielshah Habahahah jangan kuat2 kang orang tanya hahahahaha
- @piekahjahari_
@atiqamiraaris @Ruzofficial Wehh. Tergelakk. HAHAHHAHAHA ya allah mintak maaf sis. Emm semuaa muka laki
atiq @atiqamiraaris
@piekahjahari_ @Ruzofficial Hahahahahah takpe. Dia terlebih enhance 😂😂😂
- @chenurraisyah_
@Ruzofficial Weh bodo lah dia pegi enhance lubang hidung aku , jadi ada muka siott 🤣🤣🤣🤣 pic.twitter.com/eA79bsJ0Ha
Expand pic
Expand pic
Load Remaining (19)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.