0
Aiman @AimanHamizan
Abah : “Abah nak cuba boleh? Abah tak pernah pakai.” 😭😭😭😭😭 pic.twitter.com/BSK3AgKrL8
🚶🏻 @bdrl04
@AimanHamizan Tak pernah pakai, tapi dapat didik anak dengan berjaya. itu lebih berjaya . 🥰
LH @lyanaxhnn
@AimanHamizan sama dengan my mom! sambil pakai tu dia duk ulang ulang “time mak dulu tak ada pun merasa nak pakai semua ni” 😥 pic.twitter.com/fva7cnmK2r
Expand pic
- @nadhirahrashid_
@AimanHamizan @Jiha0405 happy bila kita dapat pakaikan jubah convo kita untuk parents kita. ya Allah sumpah satisfied 😍❤️ pic.twitter.com/UOORGvA0Ii
Expand pic
abang wai @msuhailsr
@AimanHamizan @aa7zm Abah mcm anak dia gak takmau pakai topi hahaha. Waktu ni sedih bila tgok abah dgn ibu pakai jubah konvo anak dia😭 pic.twitter.com/EOSv0O3qCy
Expand pic
Pilu Membiru @kayatauaja
@AimanHamizan @destynrc Sama dengan ibu saya, kami bdua pun sebab dia yang sekolahkan... pic.twitter.com/yHfJofXqg7
Expand pic
Sai @Sainiyahsanidi
@AimanHamizan Ayah sy pun teringin nak pakai ni tapi tak sempat sbb ayah meninggal 2 minggu sebelum konvo. Mak sy teringin nak pakai jugak tapi tak bole sbb mak dlm tempoh iddah. Jadi, makcik sy lah yg teman dan dapat pakaii. Alfatihah utk ayah ❤️✨ pic.twitter.com/Vf6Q9JMALP
Expand pic
sandoitchii @zaidaarsul_
@AimanHamizan Nak jugak boleh? Heheh walaupun hanya di f6 lagi insyaallah lepasni pakaikan kat uni pulak pic.twitter.com/tU7eujnRwY
Expand pic
A T I K A H @agreatikah
@AimanHamizan yes, kejayaan kita, kejayaan mak dan ayah kita jugak. I just have a superb mom. Arawah abah tak dapat merasa tapi I believe he proud with me. Memang sedih sebab tiada ayah disisi since 2000 😔 tapi kena kuat jugaklah demi keluarga tercinta. pic.twitter.com/rdQy8rPlba
Expand pic
Mirul 🐧 @mirulrighthere_
@AimanHamizan Ma brother heaven is a few steps from you, to anyone who is reading this. Make your parents proud,study hard and get a good job and always make them happy. I guarantee you will be successful. Cause I couldn't anymore.
Perfumeby Zoul @dzulfazwan
@AimanHamizan My mom mula2 taknak pakai katanya panas yela pakai jubah tebal2 kan tp paksa jugak pakai heheh pic.twitter.com/BrZj0iMinh
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.