Created on App

[5.43 MB] Download Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3 | Lyrics Qulity Terbaik 2019

Download Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3
0
Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3 Lyrics

Artist : Denny Caknan
Judul Lagu : Tanpo Tresnamu
Ciptaan : Ary Setyo Widodo
Album : Tanpo Tresnamu - Single
Label : Duta Gramedia

[DOWNLOAD HERE]

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo
segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu

saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu

[Terjemahan Bahasa Indonesia:]

dulu senang bersama denganmu
dulu susah tetap denganmu
sekarang sudah berbeda, kamu dengan orang lain
menghancurkan mimpiku bersanding denganmu

apa harus pasrah dengan keadaan
harus menerima keputusannya
sebenarnya hati ini tidak rela
jika melihat dirimu bersanding dengan orang lain

segampang itu caramu membohongi rasa hatimu
sekarang aku sendiri di sini, hanya sepi tanpa cintamu
bagaimana lagi caraku melupakan senyum tawamu
sekarang aku sendiri di sini, hanya sepi tanpa cintamu

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.