0
Naratif Rakyat ๐Ÿฌ @NaratifRakyat
Tissue tak terkoyak ke masa buat joget style gerudi? pic.twitter.com/5mka8CKD23
Expand pic
โ€Žsyedddd @julianfutra
@NaratifRakyat Untung la admin lahir lahir terus khatam al quran, terus imam masjid solat tak pernah buat dosa
Alia Natasya @_alianatasyah
@DanS____S @NaratifRakyat Tanya tyrakamaruzzaman. Dia pandai cari ip location
Naratif Rakyat ๐Ÿฌ @NaratifRakyat
Yang budak2 kecik yg sokong mamat ni dan tak faham context tweet โ˜๐Ÿพ, ini bukan pasal โ€œnak buka pasal perkara lamaโ€, this tweet is about the present case involving Papagomo that Syed Saddiq lied about. Tolong pegi sekolah ye. Nampak sangat tak faham current affairs
ุฅูŠุฑูŠู†๐ŸŒ› @irinehekss_
@NaratifRakyat Tengok beliau sekarang,dh berubah. Itu perkara silam. Sape tau beliau dh solat taubat ? His past. And now he is change. Skrg ni tak sempat pon nk clubbing. Itu kisah silam dia,jgn kaitkan dgn yg sekarang ni. Apa yg penting,tgk siapa dia sekarang..
Naratif Rakyat ๐Ÿฌ @NaratifRakyat
@irinehekss_ Dia sekarang ni bodoh. Janji pilihan raya semua ke laut. Asyik buat publisiti murahan. Zero action.. Youth Empowering konon. Siap kena troll orang sendiri. Nak back up, bagi point sikit.
๐“ฅ๐“ฒ๐“ธ๐“ต๐“ฎ๐“ฝ @jommati
@NaratifRakyat Lol this is why orang kita tak maju, benda dah lps pun sibuk nk pandang lagi mana lah nak pandang ke arah kemajuan
Naratif Rakyat ๐Ÿฌ @NaratifRakyat
@violettieyy Backup @SyedSaddiq yang bodoh jadi Menteri. Patutlah Malaysia tak maju maju. Atlet mengemis, isu Gojek, isu Foodpanda, isu di Stadium Indonesia. Semua main sentuh, cari populis. Takde pun outcome. Ni lah sebab Malaysia tak maju.
๐“ฅ๐“ฒ๐“ธ๐“ต๐“ฎ๐“ฝ @jommati
@NaratifRakyat Lol this is why orang kita tak maju, benda dah lps pun sibuk nk pandang lagi mana lah nak pandang ke arah kemajuan
goblinano @nrinaninajihah
@NaratifRakyat @violettieyy @SyedSaddiq yg kau bising2 pehal nak buka aib dia bagai kena batang hidung sendiri baru tau bro nak buat sesuatu guna otak jgn muka gblk
Naratif Rakyat ๐Ÿฌ @NaratifRakyat
@nrinaninajihah @violettieyy @SyedSaddiq Pergi lah baca surat khabar la. Baru faham maksud intipati tweet ini. Syed Saddiq sebagai menteri fitnah kata dicederakan di bahunya walaupun sekadar letak tangan atas bahunya tak sampai 3 saat. I risau kalau dia menari kuat sangat, soft tissue injury lagi.
๐“ฅ๐“ฒ๐“ธ๐“ต๐“ฎ๐“ฝ @jommati
@NaratifRakyat Backup? No, you dumbass. It's general . Aku nyatakan why orang kita tak maju sebabkan wujud species mcm kau ni . Tak kisah lah siapa. Stiap org akan kisah silam trsendiri. Sokay bukak je aib sesiapa kt dunia ni, nnt kt akhirat sikit pun aib kau Allah tak ttup.
ijoi malfoy @Nor_Azizull
@NaratifRakyat @violettieyy @SyedSaddiq Hopefully u manage to find him at Mahsyar cause expose his past, his sin is between him n Allah, who r u? Even angel did not expose our sin to everyone even they see everything..
Bipolar-Bear๐Ÿป @ArasyAshHaikal
@NaratifRakyat @violettieyy @SyedSaddiq Y'know if kau nk change something u had to start somewhere right? So why not start with those things dlu? Lgipn imo isu mcm tu is current and ongoing and mampu dpt tarik attention rakyat to future development Start slow slow la klau nk ubah the whole country pun lol boomer
jkjkjkjkjkjooniejkjkjkjk @shakkkkkkkkkkk
@NaratifRakyat you know, dia sebagai seorang belia, at least he do something for the country. and you? jd naratif bodo kat twt lmao. masa darjah 1 dah pegi haji ke ni, nampak suci sgt la tuu
yayaโœจ @_alyafrhna
@NaratifRakyat @violettieyy @SyedSaddiq Malaysia tak maju sebab awak la. Asyik cari salah orang je. Menteri paling func pun kena macam ni kenapa yang tak function tu tak de pertikaian eh ? Sebab dengki ups
markunnn @marlissahamizah
@NaratifRakyat @violettieyy @SyedSaddiq awok je la jadi menteri. nak tengok sikit macam mana boleh maju tu
kashfihanifah @meisscorp
@NaratifRakyat @violettieyy @SyedSaddiq Esok mati tak bawa pun hal dunia ni ... kau jelah senang jadi menteri boleh? Nak tengok jauh mana kau pergi.tahu cari aib org, mcm kau tu maksum tak pernah buat silap masa lalu.

Dijawab sang menteri

Syed Saddiq @SyedSaddiq

Nation building, the YOUTH and ๐Ÿˆ will be my priority ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโค๏ธ. Minister of Youth & Sports, Member of Parliament for Muar & Youth Chief of BERSATU.

instagram.com/syedsaddiq/?hlโ€ฆ
Syed Saddiq @SyedSaddiq
#OkBoomer Semua orang ada sejarah, termasuk saya. I cannot change my past, but i can change my future. I owned up to it. Saya mengaku dan tidak mahu menipu. Ini pada tahun 2013. Isu lapuk. Jom bincang isu dasar, isu negara. Focus should be on the rakyat. twitter.com/naratifrakyat/โ€ฆ
Load Remaining (10)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.