0
KT11 @syazwimazlan
Besar betul ujian member aku kalini. Baru pesan kt moto "stay safe" πŸ˜‚πŸ€£ pic.twitter.com/XkctBsmJV9
KT11 @syazwimazlan
Those yg reply "kenapa tak ambil moto awal2" tu kena faham. First, situ tak penah banjir. Second, we r students, kami stay dalam kelas all the time. Banjir tu dipercayai berlaku sbb ada construction dekat sebelah and it's unpredictable
KT11 @syazwimazlan
There's no such 'sebab nak viral' shit that yall talking about. We aren't stupid enough to let our belongings damage for your no cents RT πŸ™‚
manse @zatymanse
@syazwimazlan Color merah ke kuning helmet kau sebetulnya. pic.twitter.com/55CKsehUut
Expand pic
Expand pic
KT11 @syazwimazlan
@zatymanse Colour kuning kawan dia punya. Ada lagi satu warna merah dia punya.
jep @jeprijalohsem
@syazwimazlan @aziz_vx Pastu motor tu caner ? Letak dalam beras ke
KT11 @syazwimazlan
Marilah sama sama kita meghulurkan bantuan agar moto ini dapat bawa afifi ke kelas semula. Derma boleh dihulurkan kpd acc mangsa: 162991055988 Maybank muhammad afifi yashfi pic.twitter.com/P71DGHptff
Expand pic
KT11 @syazwimazlan
MASUK BERITA WOI 🀣🀣 Mampu tengok je youtu.be/N3aczpGK9JA via @YouTube
Expand pic
YeppuNun @leenzss
@_aimantajudin @syazwimazlan Lps hujan tu apa jadi dkt moto alahhhh tampaq dahi tu kang
Faizz @AmirulFaizz_
@syazwimazlan @Faiz_Adib7 helmet kura2 tu memang habitat dia air. jgn risau dia boleh survive
Miss Potato Who @misspotatowho
@AmirulFaizz_ @syazwimazlan @Faiz_Adib7 Make sure pasang gps. Takut hilang masuk tasik mana ntah πŸ˜‚
Ψ§Ω… @azraniehusna
@Anepvr2_ @syazwimazlan Ni bukan berenang, ni menyelam namanya πŸ˜‚πŸ˜‚
Load Remaining (8)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.