download lagu kartonyono medot janji cover musik populer

Link Unduh = http://bit.ly/36PBklj
0

# download lagu kartonyono medot janji cover musik populer
(Link Unduh)

lirik lagu kartonyono medot janji

Kok kebangeten men
Sambat belas raono perhatian
Jelas kubutuh atimu
Kubutuh awakmu
Kok kebangeten men
Loro ati iki
Tambarno karo tak nggo latihan
Sok nek wes oleh gantimu
Wes ra kajok aku
Mergo wes tau
Wes tau jeru
Mbiyen aku jek betah
Suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani
Mbiyen aku jek betah
Suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo sampek lali
Tapi kenyataannya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Comment

No comments yet. Write yours!