0
Download Lagu Kangen Suroboyo Didi Kempot Ft. Lilin Herlina Terbaru 2019 Link Unduh Gratis

Lirik Lagu Suroboyo :

[Wanita]
Kemulono nganggo selimut tresnamu
Neng Suroboyo tak tunggu tekamu

[Pria]
Sing tak sawang neng angkoso
Mung kowe dudu wong liyo

[Wanita]
Balio sewengi nemoni aku
Gowonen neng kene roso kangenmu

[Pria]
Ngawe awe neng ngimpenku
Mung kowe sing mbedo aku

[INTRO]
[Wanita]
Nang kono neng ngendi
Neng pojok kono
Yen kangen mulih mesti teko

[Pria]
Beboso tak gage
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo

[INTRO]

[Wanita]
Kemulono nganggo selimut tresnamu
Neng Suroboyo tak tunggu tekamu

[Pria]
Sing tak sawang neng angkoso
Mung kowe dudu wong liyo

[Wanita]
Balio sewengi nemoni aku
Gowonen neng kene roso kangenmu

[Pria]
Ngawe awe neng ngimpenku

Mung kowe sing mbedo aku

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.