0
Download Lagu Didi Kempot Layang Kangen Paling Sedih [5.23 MB]

[ FREE DOWNLOAD ]

Lirik Lagu Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku

Lagu Banyuwangi Didi Kempot Layang Kangen Mp3 - DOWNLOAD NOW

xewad593 @xewad593
Download Lagu Didi Kempot Layang Kangen Paling Sedih [5.23 MB] Link Download= bit.ly/2O44fKb pic.twitter.com/bj7pZaooxR
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.