[9.17 MB] Download Lagu Dj Pamer Bojo Versi Angklung 2019 Full Bass Enak Di Dengar Bikin Baper

link download: http://bit.ly/2WRkI8f
downloadlagu full bass terbaru ENTERTAINMENT ReMix Tik Tok DJ
0

# [9.17 MB] Download Lagu Dj Pamer Bojo Versi Angklung 2019 Full Bass Enak Di Dengar Bikin Baper

(Link Download)

## Lirik Lagu Pamer Bojo
Pamer Bojo Didi Kempot
Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
sakno... sakno...
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Download Lagu Pamer Bojo Dj Remix Terbaru

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.