[5.97 MB] Download Dj Lagu Mendem Kangen Remix Full Bass Terbaru Bang Enak Bangetlah

link download: http://bit.ly/2NJ3Hcm
terbaru DJ ReMix ENTERTAINMENT full bass Tik Tok downloadlagu
0

[5.97 MB] Download Dj Lagu Mendem Kangen Remix Full Bass Terbaru Bang Enak Bangetlah

(Link Download)

## Lirik Lagu Mendem Kangen
Mendem Kangen Eny Sagita
Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu
Mendem kangen jeroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku
Mendem kangen jeroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku
Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu
Mendem kangen jeroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku
Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes marem atiku
Nadyan sedelo wes marem atiku

Download Lagu Mendem Kangen Dj Remix Full Bass

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.