0
Metrolagu | Download Mundur Alon Alon Reggae Ska Cover By Tiara Rima [4.18 MB]

DOWNLOAD NOW

Lirik Lagu Mundur Alon Alon Reggae Ska Cover Tiara Rima

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro
Aku ngalah dudu mergo wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro

Mundur Alon Alon Reggae Ska Cover By Tiara Rima { DOWNLOAD MP3 }

jimebih @jimebih
Metrolagu | Download Mundur Alon Alon Reggae Ska Cover By Tiara Rima [4.18 MB] Download Link= bit.ly/2JGaySF pic.twitter.com/IMqYC4e1tw
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.