0
[4.57 MB]Download Lagu Mp3 Dj Sugeng Dalu Deny Caknan Remix Full Bass **link KONVERT KE MP3 http://bit.ly/2ozm62E

**
Judul : Dj Sugeng Dalu Deny Caknan Remix Full Bass
Published by : Masjko Project
Hits : 27
Duration : 8 Menit 10 Detik
Source : Youtube
Type of file : Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit

link KONVERT KE MP3 http://bit.ly/2ozm62E

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.