0

Lirik Lagu Kangen Nickerie Didi Kempot Mp3 Free

SIMPAN MP3 NYA GRATIS

Judul : Kangen Nickerie Lirik
Published by : Didi Kempot - Topic
Hits : 146
Duration : 5 Menit 5 Detik
Source : Youtube
Type of file : Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

didi, kempot, live, studio, session, kangen, nickerie

SIMPAN MP3 NYA GRATIS LIRIK

Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie
Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu
Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali
Ye, he, matur nuwun.

Lagu Terkait

➤ Kangen Nickerie
➤ Pamer Bojo
➤ Cidro Didi Kempot Live Studio Session
➤ Didi Kempot Kasetyane Prajurit

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.