0
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Real ghost story : HANTU PAKISTAN So ceritanya begini, satu hari tu aku ( umur 12 tahun) pegi tidur rumah acik mas ustazah tempat aku mengaji selama 2 hari. Aku ni mmg rapat la dgn acik mas tu. pic.twitter.com/TtjZZdGhc7
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Ekceli aku rapat dgn acik mas sbb dia suka bagi aku makan bakso free. So smpi je kt rumah aku apa lagi kan mmg aku balun bakso dia cukup cukup mcm mak bapak sndiri xpernah kasi makan haha pic.twitter.com/5ESXTxxuU1
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
So malam tu, lepas dah xlarat balun bakso aku pun da ready nk membuta.. Dlm bilik tu aku sorg sorg je. pic.twitter.com/nhJfVyokrr
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
N then tetiba rasa mcm kain terhuyung hayang atas badan aku padahal belakang aku tu patutnya mmg takde bende tau.. pic.twitter.com/G9k1BRSYt2
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Aku toleh atas sekali pastu aku slow slow pusing kan kepala aku ke bantal balik sbb aku cuba proses amende yg terapung apung atas badan aku ni.. Mcm lelaki arab / Pakistan pakai jubah pegang tasbih tapi takde kaki pic.twitter.com/jeFrpDMS85
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Aku punya cuak time tu aku bantai je baca semua doa yg aku tau.. pic.twitter.com/9UA46bumeJ
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Lepas sejam baca doa pun dia ada lagi sampai aku pasrah la.. Aku da tak tau nk baca doa apa, aku bantai je nyanyi lagu nasyid janji ada unsur islamik jadilah tapi ada jugak lagi tu hantu di situ sampai subuh baru dia hilang pic.twitter.com/bEvDWXYV2n
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
So malam kedua aku pasang strategy dgn pinjam anak anak acik mas, dia ada anak kecik dua org solihin dgn rabiatul adawiyah pic.twitter.com/gpXMnZ2SQX
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Pastu aku pun susun la tu budak budak tepi aku, so klu hantu tu dtg lagi biarlah dia terhuyung hayang atas budak budak ni. Nasib la janji bukan aku yg kena pic.twitter.com/geKatYTmmb
Expand pic
pelukis yg malas melukis @dilladontdodat
Skali dia still jugak pilih utk terapung atas aku, cilaka punya hantu. Mmg dia fetish dgn aku rasanya Makanya tu la last aku tidur di rumah acik mas. Sekian.. pic.twitter.com/yOzh6z6lGe
Expand pic
saya cuma @naktanyasikitni
@dilladontdodat Dasar hantu pedo. Budak tidur pun nak usyar 😑
erbakan mazlan @nemz1996
@dilladontdodat Jap. Kalau dia terapung betul2 atas kau? Meaning kau nampak dalam jubah dia?
MissAina💙 @faqihah_din
@dilladontdodat Ya Allah comelnye karton2 ni.. Xscary bile baca.. Haha
ذوالحلمي @zlhlmianr_
@dilladontdodat U lukis ke semua tu? Berbakatnyaa. Bagusla. Cerita sambil bg gambaran situasi. 😁
Noah caiyanggg 💕 @LOLShaika
@dilladontdodat Ni bapak kau yang hantar ni hahahah eee comel lukisannnn

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.