Created on App

Nah Loh, Momen Canggung Customer Pesan Ojol Malah Dapet Driver Bapak Sendiri Plus Jadi Viral

bayar nya pake metode Cium Tangan
grab viral Ojek Online AWKWARD Momen Lucu driver ojol
0
Fake selena @ranansyach
Order grab bike rupanya dapat bapak sendiri pulak😂😂 awkward sia HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Thank you bapak❤ pic.twitter.com/4qot3XAKp5
Expand pic
Expand pic
Fake selena @ranansyach
I-- What should i do gais :( pic.twitter.com/Gxidk9Wbbf
Expand pic
Expand pic
Fake selena @ranansyach
Ada orang suruh aku promote ig aku. Sebab dia cakap ig aku macam terbiar siasia..... sebab jomblo anjir :( korang follow la.. manatau....... pic.twitter.com/pXLCDUMooR
Expand pic
Fake selena @ranansyach
Okay. Since ramai yg cakap suspend2 tu aku takut gak @GrabID suspend bapak aku. Tapi doh korang jgn la suudzon. Sebab no aku takde dlm list emergency numbr. Sbb wa aku no malaysia. Dan aku tak pakai grabnow sbb rushing balik dr kerja la. Aku pon tatau bpk aku lalu situ. Hshshshs
Fake selena @ranansyach
For sundanese yg ingat aku ckp "sia" ni dlm bhsa sunda, sorry gais. Aku cakap "sia" ni dalam bhsa malaysia tauu bukan dlm bhsa sunda hshshshshshhs. Dlm sunda "sia" tu "kau" bhsa yg paling kasaq hzhzhzhzhz
Fake selena @ranansyach
@gazmustazani Alaaa focus laa tgh sweet2 ni dgn bapak aku😢
وان عقيل @snowkenobi
@ranansyach Aneh2 la kamu ni rachmawati👀👀. Tapi hensem la bapak kau. Mcm muka bapak mentua je
#StayAtHome شَ @shaarostam
@ranansyach just cakap. thanks bapak sebabkan bapak tweet saya blow up hashahshahshsahs
//arhakim @ar_hakim_
@ranansyach Udah viral, coba tanya ke netijen, adakah yg mau mutualan, gitu 🤭
Fake selena @ranansyach
@ar_hakim_ Wkwkwkwkwk smpe org malaysia ada yg dm "ga ada yg mau mutualan gitu" ngakakkkkk😂😂
egal @egialfiyan
@ranansyach Bayarnya pake metode cium tangan ya teh? 😆
Fake selena @ranansyach
@egialfiyan Cium tangan sama kening. Huehehehehe dan jangan lupa tangan di bawah untuk menerima isi ulang ovo dari tangan di atas😳
Fake selena @ranansyach
@adammlollipop Yg awkakok tu dia mcm gelak laa. Mcm aku hshshshhs. Moment tu maksudnya dia nak cakap bnda ni jarang jadi and sweet hshs

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.