0
[ 7.00 MB ] Free Download Lagu Dj Kalung Emas Didi Kempot Mp3 Terbaru 2019 Full Bass Remix Link Download

Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot :

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso…

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.