[ 4.52 MB ] Free Download Lagu Via Vallen Kalung Emas Mp3 Terbaru 2019 Stafaband Metrolagu

Download Lagu Via Vallen Kalung Emas Mp3 Terbaru 2019 = https://bit.ly/33XoAH9
Via Vallen terbaru Kalung Emas downloadlagu
0
[ 4.52 MB ] Free Download Lagu Via Vallen Kalung Emas Mp3 Terbaru 2019 Link Download

Lirik Lagu Via Vallen Kalung Emas :

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.