0

Download

Lirik Lagu Didi Kempot Pantai Klayar

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo
Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo
Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

Download Lagu Didi Kempot Pantai Klayar

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.