0

Download

Lirik Lagu Didi Kempot Ikhlas

Nrimo mundur,
Timbang loro ati
Tak oyak’o
Wong kono wis lali

Pancen wis nasibku iki
Nandur becik,
Thukule kok dilarani

Trimo ngalah,
Aku wis ra betah
Tak tangisono,
Malah mung gawe susah

Karepe wis ngajak pisah
Karo aku, wis ra karep
Omah-omah

Nangis aku isin,
Senadyan loro ing batin
Aku lilo,
Pisah kanti lahir batin

Tresno sing rembuyung,
Saiki wis dadi garing
Aku lilo,
Pisah kanti lahir batin

Download Lagu Didi Kempot Ikhlas

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.