0

Download

Lirik Lagu Didi Kempot Magetan Nyimpen Janji

Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan,
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang..
Seprene tak anti lungo ora bali-bali,
Nyatane kowe pancen cidro janji..

Cemoro garing mangklung neng banyu,
Telogo sarangan ngelingke aku..
Sopo sing cidro kowe opo aku,
Nyatane seprene wis ora tau ketemu..
O o o..

reff:
Wis meh patan taun suwene tekan seprene,
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp..
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe,
Tak woco esuk awan lan sore..

Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..

Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..
O o o.. o o o o..
O o o..

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
A a a a..

Download Lagu Didi Kempot Magetan Nyimpen Janji

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.