0

Download

Lirik Lagu Didi Kempot Nginepo Jeporo

Nginepo nng kene suwengi wae
Nuruti atiku seng kangen koe
Nginepo neng kene sedelo wae
Nurutiatiku seng tresno koe

Elingo Jaman semono
Neng pinggir segoro
Neng kene naliko
Udan sedino

Nginepo neng kene suwengi wae
Muliho nganti jedule srengenge
Nginepo neng kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen
Seprono nganti sprene
Neng jeporo aku mok tinggal dewe

Padhane bulan kalingan mendung
Biyen saying sak iki kok gawe bingung
Neng pantai bandengan kutho jeporo
Biyen neng kono kowe tau janji opo

Nginepo neng kene suwengi wae
Muliho nganti jedule srengenge
Nginepo neng kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen
Seprono nganti sprene
Neng jeporo aku mok tinggal dewe

Padhane bulan kalingan mendung
Biyen saying sak iki kok gawe bingung
Neng pantai bandengan kutho jeporo
Biyen neng kono kowe tau janji opo

Download Lagu Didi Kempot Nginepo Jeporo

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.