Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

"Gak masalah asal kompak gerakannya" Kocak, Foto Siswa SMP Menutup Aurat Barengan Agar Sholatnya Sah Ini Bikin Geleng-geleng Kepala

Creative is must
0
lantip @lantip

pernah tertipu. tapi tetap desainer, programmer, pencinta kopi, pencinta komik

lantip.xyz

lantip @lantip

"jamaah yo!" "au ra nggowo sarung je, gantian ae" "jamaah pahalane luwih akeh!!" "lha tapi.." "gampang wistalah!!" pic.twitter.com/si5YZQKXld

16/10/2019 19:29:49 WIB
Expand pic
mey_is2 @mey_is2

@lantip Suwun lho Mas, njenengan ki mesthi marai ngguyu. Suwun, atiku ra sido suwung. 😂😂

16/10/2019 19:49:25 WIB
mey_is2 @mey_is2

@lantip Njenengan karo Ndorokakung ki pancen 👌👌 Rasah di-mention beliaunya, mengko ndak nganu... 😂😂

16/10/2019 19:54:08 WIB
Papa_Aakesh @madbudiharto

@lantip Aku wis tau ngene iki jaman SMP biyen... nganggo sepanduk malah

16/10/2019 19:57:24 WIB
lantip @lantip

@madbudiharto njuk le rukuk karo i'tidal piye mas? njuk le ngadeg maneh opo ora ambyar? :))

16/10/2019 20:15:25 WIB
Papa_Aakesh @madbudiharto

@lantip Ra masalah. Sepanduke guede. Yo, asal kompak gerakane. Ojo siji imam sijine makmum. Bubrah mengko.

16/10/2019 20:24:20 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!