0
lantip @lantip

pernah tertipu. tapi tetap desainer, programmer, pencinta kopi, pencinta komik, http://t.co/3EFhHovk2X

http://t.co/3EFhHovk2X
lantip @lantip
"jamaah yo!" "au ra nggowo sarung je, gantian ae" "jamaah pahalane luwih akeh!!" "lha tapi.." "gampang wistalah!!" pic.twitter.com/si5YZQKXld
Expand pic
mey_is2 @mey_is2
@lantip Suwun lho Mas, njenengan ki mesthi marai ngguyu. Suwun, atiku ra sido suwung. 😂😂
mey_is2 @mey_is2
@lantip Njenengan karo Ndorokakung ki pancen 👌👌 Rasah di-mention beliaunya, mengko ndak nganu... 😂😂
Papa_Aakesh @madbudiharto
@lantip Aku wis tau ngene iki jaman SMP biyen... nganggo sepanduk malah
lantip @lantip
@madbudiharto njuk le rukuk karo i'tidal piye mas? njuk le ngadeg maneh opo ora ambyar? :))
Papa_Aakesh @madbudiharto
@lantip Ra masalah. Sepanduke guede. Yo, asal kompak gerakane. Ojo siji imam sijine makmum. Bubrah mengko.

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.