"Dia mau bawa Keluarganya kali ya di dalem situ" Speechle, Tas Kekinian Berukuran Gerbong MRT Bikin Nyesek

Tas apaan itu
desain FUN mode tas sosialita TAS tas unik fashion designer
0
pawa @farrarsln
Nak letak apa dalam ni? pic.twitter.com/OQjLNpdPeB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Shapit๐Ÿž #STAYSENDU @shapitrazak
@farrarsln @ilianaaismail Letak harapan2 dan effort yang tak dapat bagi kat crush dulu
Asraf Ahmad @AsrafAhmad19
@farrarsln Sedangkan beg saiz biasa pun dorang amik masa 2 jam nak cari kunci kereta. Kalau saiz camni, suami kawin lain, dah dapat 2 orang cucu pun belum tentu dorang jumpa kunci tu.
syakira๐ŸŒ™ @putrinrsyakirah
@farrarsln Bwk ke mana mana, kalau penat boleh msuk tidur jap
balqis @zbxlqis_
@farrarsln YA ALLAH NAK ISI DOSA KE PAHALA NI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA @najieh4h
๐š‚๐šข๐šข๐šŠ @syyasulaiman
@farrarsln Me during final exam beg besar2 bawa segala nota, tapi baca nota member jugak hahdhshs
Fiqa #UsahawanCuckoo ๐Ÿง•๐Ÿป @capiqahhhhhhhhh
@farrarsln @AAjibb i nak beg ni. Lantak la u cakap i suka bawak beg besar besar tapi u tu suka letak purse u, phone u, car keys u, tisu u, vape u, kotak rokok u. Kalau beg ni, dengan u u sekali i boleh angkut. ๐Ÿ˜‚
tinderella @dangerbrownes
Mbak mau pindahan apa jalan jalanโ€”- ttd penumpang mrt twitter.com/farrarsln/statโ€ฆ
Freddy Rimson @FRimson
@dangerbrownes Dia mau bawa keluarganya kali ya didalem situ

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.