"Dia mau bawa Keluarganya kali ya di dalem situ" Speechle, Tas Kekinian Berukuran Gerbong MRT Bikin Nyesek

Tas apaan itu
0
pawa @farrarsln

Nak letak apa dalam ni? pic.twitter.com/OQjLNpdPeB

13/10/2019 21:59:35 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Sha Pit @shapitrazak

@farrarsln @ilianaaismail Letak harapan2 dan effort yang tak dapat bagi kat crush dulu

14/10/2019 02:14:01 WIB
Asraf Ahmad @AsrafAhmad19

@farrarsln Sedangkan beg saiz biasa pun dorang amik masa 2 jam nak cari kunci kereta. Kalau saiz camni, suami kawin lain, dah dapat 2 orang cucu pun belum tentu dorang jumpa kunci tu.

14/10/2019 09:51:10 WIB
𝓼𝓪𝓴𝓲𝓻𝓪 @rinsakira_

@farrarsln Bwk ke mana mana, kalau penat boleh msuk tidur jap

13/10/2019 22:52:07 WIB
bal @zbxlqis_

@farrarsln YA ALLAH NAK ISI DOSA KE PAHALA NI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA @najieh4h

13/10/2019 22:42:41 WIB
syya @syyasulaiman

@farrarsln Me during final exam beg besar2 bawa segala nota, tapi baca nota member jugak hahdhshs

13/10/2019 22:26:13 WIB
FiqaZaki @iamfiqazaki

@farrarsln @AAjibb i nak beg ni. Lantak la u cakap i suka bawak beg besar besar tapi u tu suka letak purse u, phone u, car keys u, tisu u, vape u, kotak rokok u. Kalau beg ni, dengan u u sekali i boleh angkut. 😂

13/10/2019 23:06:45 WIB
alia @nraliaaaaaaaa

@athiirahhhhh @farrarsln Letok mg muat thirah eh hahahhaahahahahahaah

14/10/2019 05:53:29 WIB
tinderella @dangerbrownes

Mbak mau pindahan apa jalan jalan—- ttd penumpang mrt twitter.com/farrarsln/stat…

14/10/2019 12:15:21 WIB
Freddy Rimson @FRimson

@dangerbrownes Dia mau bawa keluarganya kali ya didalem situ

14/10/2019 12:38:27 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!