0
free download lagu gede roso cover didik budi feat sindy

Download Mp3

Lirik Gede Roso:

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke

Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji, nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowea

free download lagu gede roso cover

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.