1
MALAYSIA MOST VIRALL @MALAYSIAVIRALL
Doktor kena belasah. Kalau yang perempuan tak melayan tak jadi jugak, belasah la dua-dua sekali, tunjuk muka perempuan tu sekali baru adil. pic.twitter.com/oaywFUYmfU
70E @BenAmirrCopyOri

Owner of @lepaqgamings3 | Fulltime Bussiness | Perak08 | GGMU | https://t.co/QwLE7UUn0r

70E @BenAmirrCopyOri
Drama terbaru baru harini ditayangkan dilayar perak. pic.twitter.com/tC1CUt2qYH
Expand pic
Expand pic
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
‘Doktor BMW’ Dibelasah, Ini Penjelasan Si Suami. Aiman Ariff Ahmad Amirudin berkata dia bertindak memukul doktor tersebut selepas amaran supaya tidak lagi bertemu isterinya dikenali sebagai Intan, 28, tidak diendahkan. pic.twitter.com/c1syv2qo0P
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
“Saya belum gila nak pukul orang sebab saya tak pernah ada rekod jenayah sebelum ini. Tapi siapa tak marah kalau dengan bangganya doktor tu masuk rumah saya. Mula-mula wife cakap (doktor) masuk ke dalam rumah untuk solat... tapi takkan solat selama tiga jam?” pic.twitter.com/OSfsyfydcZ
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
Aiman menafikan dakwaan bahawa dia jenis cemburu buta dan kerap menuduh bukan-bukan terhadap isterinya. “Seorang suami yang jauh sentiasa akan bertanya, ambil berat isteri sebab saya tak ada di sisi dia. Tapi mungkin bagi dia ambil berat dan pertanyaan itu adalah trust issue” pic.twitter.com/CVOKrRNm6E
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
Dakwa Aiman lagi, dia menyedari isterinya ada hubungan sulit dengan doktor tersebut sejak lapan bulan lalu. “Sejujurnya isteri saya dah curang dekat lapan bulan. Saya dapat tahu pun dari mak mentua saya kerana dia tidak mahu bersubahat” pic.twitter.com/FXGa7lhPvr
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
“Isteri minta cerai sejak dari awal tahun. Dia juga pernah block nombor telefon saya selama tiga bulan. Waktu tu dia sedang hangat bercinta dengan doktor tu tapi saya tak ada bukti ketika itu. Sebab tu saya berdiam diri. Selepas solat istikharah Alhamdulillah semua terbongkar” pic.twitter.com/2leUmoAXbw
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
Ditanya apa yang dilakukan terhadap isterinya selepas hubungan sulitnya itu terbongkar, pemuda berusia 31 tahun itu berkata dia cuma berharap agar isterinya itu insaf. “Saya tak pukul dia. Dayus kalau lelaki pukul perempuan. Macam mana jahil pun jangan pukul perempuan” pic.twitter.com/NYtdNJ531r
Expand pic
🗺HELENA @AnnaSoeraya
Sementara itu, Aiman turut berkata bahawa adik isterinya turut menafikan mengeluarkan kenyataan mempertahankan kakaknya itu di Twitter. “Saya dapat mesej dari adik kedua wife beritahu tidak tahu-menahu mengenai tweet yang tular di Twitter. Setahu saya dia tak ada Twitter” pic.twitter.com/PvHB2PXhTU
🗺HELENA @AnnaSoeraya
Terima kasih: 🎧 MStar 🎧 Aiman Ariff Ahmad Amirudin
إ م نفر أ مر لابل @santeira
Dah jumpa FB akaun si suami. Dalam video kemain mencarut2 sekarang he dah ada peguam ok. It's gonna be a circus, brah.
إ م نفر أ مر لابل @santeira
Peguam beliau is also his old time friend. Si suami ni hensem juga dulu. Cuma sekarang berisi sikitlah. Sekian makcik bawang melaporkan.
إ م نفر أ مر لابل @santeira
Info tambahan: bukan saja ada video doc dan misinya turun lif, kawan si suami mendakwa ada hidden cam video dalam rumah yang bakal didedahkan. Tak tau la gebang ke apa.
Luffy @bnvgrs
So mana "adik" yang back up kakak tu. Kakak dia siap suruh membe tipu husband dia bagitau tido rumah membe padahal tido dengan doktor😭 pic.twitter.com/pYdH7bFe83
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Luffy @bnvgrs
Video isteri mengikut doktor masuk ke rumah. Katanya nak tumpang solat pic.twitter.com/Qx5aE6T4QE
Load Remaining (2)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.