0

# DOWNLOAD MP3 KORBAN JANJI /GUYON WATON /DJ
(LINK DOWNLOAD)

LIRIK :

Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu
Koe lungo pas aku sayang-sayange

Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo

Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Koe lungo pas aku sayang-sayange

Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo

Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo

Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.