0

# Free Download Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo Versi Cendol Dawet Mp3 Lengkap
(Link Download)

Lirik Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
sakno... sakno...
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Comment

Login and hide ads.