0

# Download Mp3 Lagu Yowis Sorry Nella Kharisma Cover Koplo Terbaru 2019

## Link KONVERT KE MP3

Judul : Yowis Sorry Romansa Live Kepuk Preng Kuneng Kliwer
Published by : Tain Mandiri Studio
Hits : 4
Duration : 6 Menit 27 Detik
Source : Youtube
Type of file : Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

## LIRIK
yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
yen aku iki uwes ono sing nduweni
mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti

yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
aku ra goroh bojoku luweh galak
yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
opo yo susah golek tresno sing liyo

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
mergo aku iki raiso ngelarani bojo
mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

kowe ojo seneng dadi barang payu
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
becicik ketitik olo mesti ketoro
ojo dumeh tau disio njur seneng gudo

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

wes ojo ganggu aku, aku ra bakal kerayu
maaf aku wes payu
saiki lalekno aku, guwangen kuwi rosomu
aku du jodohmu

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

## Link KONVERT KE MP3

Fajar W @FajarW79408374
Chirpified: Download Lagu Mp3 Balungan Kere Nella Kharisma Cover Terbaru 2019 chirpstory.com/li/450958
Fajar W @FajarW79408374
Chirpified: Download Mp3 Lagu Dj Terdiam Sepi Remix Full Bass Terbaru 2019 chirpstory.com/li/450956

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.