0

# Download Lagu Mp3 Balungan Kere Nella Kharisma Cover Live Lagista Cak Malik

## Link KONVERT KE MP3

Judul : Balungan Kere Nella Kharisma Cover Live Lagista Cak Malik
Published by : Cak Malik
Hits : 6,922
Duration : 4 Menit 56 Detik
Source : Youtube
Type of file : Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

## LIRIK
Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

## Link KONVERT KE MP3

Fajar W @FajarW79408374
Chirpified: Download Mp3 Lagu Dj Terdiam Sepi Remix Full Bass Terbaru 2019 chirpstory.com/li/450956

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.