0

# Download Nella Kharisma Suket Teki Video Mp3/Mp4

Download Lagu Nella Kharisma Suket Teki Mp3 : http://bit.ly/2AI0vaM

## Lirik Lagu Nella Kharisma Suket Teki

## Suket Teki Nella Kharisma

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balong
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu
Ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul thukule
Malah suket teki

Paribasan awak urip kari balong
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu
Ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul thukule
Malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul thukule
Malah suket teki
Tak tandur pari jebul thukule
Malah suket teki

Songwriters: Dd Star Record / Angga Samudra / Didi Kempot

Download Lagu Suket Teki Mp3

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.