0

**# Download Lagu GEDE ROSO - ABAH LALA

(Link Download)**

Lirik Lagu GEDE ROSO - ABAH LALA

Kudu piye maneh
Anggonku bukti ke
Tresno iki tulus
Ra mung go dolanan
Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pingin ku mung siji
Nyenengke atimu
Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudu ne koe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus
Kanggo sliramu
Yo mung ono koe ning atiku
Nanging loro yen roso sayangku
Mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnaku mung kanggo kowe

## Download Lagu GEDE ROSO - ABAH LALA Mp3

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.