0

# Download Lagu Sunda Terpopuler Mp3 & Mp4

## Download Link

Lirik

dina hate kuring anjen cicing
dina hate anjeun kuring cicing
bener-bener henteu bisa ngeujat
dibengket ku tali duriat
sanajan loba nudaratang
pating kuriling neangan lawang
pating kaletrok kana panto hate
tapi ku urang teu di palire
duriat teu bisa digantian kurupa
duriat teu bisa dihilian kuharta
duriat teu bisa di aya-aya
duriat datangna henteu kapaksa
diguratkeun tina hate ti dituna
diguratkan tina rasa ti dituna
di buka di baca ku urang duaan
dijaga diriksa pinuh rasa ka heman
dina hate kuring anjen cicing
dina hate anjeun kuring cicing
bener-bener henteu bisa ngeujat
dibengket ku tali duriat
sanajan loba nudaratang
pating kuriling neangan lawang
pating kaletrok kana panto hate
tapi ku urang teu di palire
duriat teu bisa digantian kurupa
duriat teu bisa dihilian kuharta
duriat teu bisa di aya-aya
duriat datangna henteu kapaksa
diguratkeun tina hate ti dituna
diguratkan tina rasa ti dituna
di buka di baca ku urang duaan
dijaga diriksa pinuh rasa ka heman

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.