0

# Download Lagu Didi Kempot Cidro Mp3

## Download Link Mp3

Cidro Lirik

wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye maneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mbleni janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo urip ku
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
ora ngiro saikine cidro

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.