0
Download Lagu Banyuwangi Didi Kempot - Kalung Emas MP3 & Lirik

DOWNLOAD NOW

Lirik Lagu Didi Kempot Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Lagu Banyuwangi Didi Kempot Kalung Emas (DOWNLOAD MP3)
webegota @webegota
(4.04 MB) Download Lagu Didi Kempot - Kalung Emas MP3 & Lirik Download Link= bit.ly/2mRDleD pic.twitter.com/DM1XlFsye7
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.